Team Manager Marketing

Team Manager Marketing

Colruyt Group
Team Manager Marketing
Functie:
Als senior team manager binnen de corporate marketingafdeling van Colruyt Group geef je leiding aan een tiental senior marketeers. Samen werken jullie op de identiteit en communicatie van Colruyt Group en het bedrijfsfonds Collibri Foundation. Je stuurt je team aan om het beste van zichzelf te geven.Als senior team manager coach je een team van meer dan tien senior marketeers die samen met jou de identiteit van Colruyt Group en Collibri Foundation bewaken en doelgerichte corporate en klantgerichte marketingcommunicatie uitwerken. Jouw team bestaat uit diverse profielen, die vanuit verschillende disciplines zorgen voor een consistente en adequate merkbeleving van Colruyt Group.   

Concreet leiden jullie de communicatie- en marketinginitiatieven in goede banen en communiceren jullie zo zinvol, efficiënt en doelgericht mogelijk over het corporate brand, nl. Colruyt Group.

Hiervoor werkt jouw team o.a. samen met interne en externe partners voor communicatiecreatie en uitvoering en communiceert naar diverse stakeholders, waaronder eigen medewerkers en potentiële nieuwe medewerkers, consumenten, journalisten, duurzaamheidsspecialisten, etc.  Dit alles om samen met onze collega’s onze missie te realiseren.

Wat doe je concreet?

Je geeft marketingplannen en strategie mee vorm en realiseert ze samen met je team vanuit de vastgelegde merkidentiteiten en beleidskaders.
Je geeft sturing vanuit plannen, inzichten en houdt de tevredenheid van je stakeholders steeds in je achterhoofd.
Je inspireert je teamleden, stimuleert inzicht en vernieuwing, en beheerst als geen ander de identiteit van Colruyt Group. Je bent attent voor opportuniteiten en nieuwe trends op de markt.
Je bouwt bruggen en optimaliseert de samenwerking met andere teams.
Je coacht je teamleden persoonlijk en biedt hen leer- en ontwikkelingskansen.
Als lid van het managementteam van Corporate Marketing speel je ook een rol in de samenwerking tussen alle teams van de afdeling.

Je werkt in Halle en kan tot 2 dagen per week telewerken.

Profiel:
Kennis en ervaring – Je bent al minstens 15 jaar actief in marketing. Ervaring in corporate branding en communicatie is een pluspunt. Je hebt ook al een team geleid.
People management – Met jouw uitmuntende leiderschapskwaliteiten stuur je makkelijk een team van meer dan 10 senior profielen aan. En met je soft skills inspireer en motiveer je je teamleden om het beste uit zichzelf te halen.
Externe en strategische focus – Je weet wat er leeft op de externe markt, en merkt opportuniteiten meteen op. Je gaat met je inzichten proactief aan de slag en werkt aan een langetermijnvisie.
Ondernemingsbetrokkenheid – Als team manager kan je je vinden in de waarden, visie en cultuur van Colruyt Group. Je draagt onze waarden uit tijdens het uitoefenen van jouw rol.
Mensgericht - Je bent een coach met ervaring. Je luistert naar de behoeften van je medewerkers en begeleidt hen om optimaal te functioneren in een uitdagende werkomgeving.
Hands-on aanpak - Je neemt graag zelf projecten in handen, samen met collega’s. Zo blijf je ook bijdragen tot het positioneren van onze merken.
Organisatie - Je weet hoofd- en bijzaak van elkaar te onderscheiden en legt zo de juiste prioriteiten.

Wij bieden:
Samenwerking – Je werkt samen met collega’s van andere afdelingen. Daardoor bouw je dus snel een breed netwerk uit en werk je met verschillende profielen samen.
Initiatief - Je werkt in een stimulerende werkomgeving van merken die in volle ontwikkeling zijn, met ruimte voor nieuwe ideeën.
Blijven leren - Je komt in een waardengedreven omgeving terecht waar je kan groeien, en waar respectvol met mensen wordt omgegaan. 
Extralegale voordelen – Naast een aantrekkelijk loonpakket krijg je ook heel wat extralegale voordelen zoals een bedrijfswagen, maaltijdcheques en winstdeelname.
Halle
30005 - 21XI - UBA
https://jobs.colruytgroup.com/nl/v/18161