Blijf op de hoogte van de belangrijkste insights uit de sector

Maak account

Account Executive - Collect & Go

Account Executive - Collect & Go

Colruyt Group
Account Executive - Collect & Go
Functie:
CCX, het marketing- en communicatiebureau van Colruyt Group, werkt continu aan straffe campagnes voor verschillende merken. Als accountmanager begeleid je opdrachten van onze foodmerken met de opdrachtgever en het projectteam. Een mooie volgende stap voor wie houdt van projectmanagement!

Je gaat aan de slag bij het team Account en Engagement en begeleidt er opdrachten voor de foodmerken van Colruyt Group, zoals OKay, Okay Compact, Spar en Bio-Planet. Samen met je collega’s breng je al hun on- en offline communicatieprojecten tot een goed einde.

De juiste voorbereiding is hier heel belangrijk. Tijdens een briefing van je klant bepaal je per opdracht de scope, timing en het beschikbare budget. Is de opdracht duidelijk? Dan stel je het juiste team van experts samen (bv. creatieve conceptbedenkers, ontwerpers, copywriters, webmasters …) om de opdracht op te starten. Dat resulteert in een projectplan en een concrete prijsofferte voor je interne opdrachtgever.

Gedurende de looptijd van de opdracht blijf je alles nauwgezet opvolgen: je blijft het aanspreekpunt voor de opdrachtgever en het projectteam, bewaakt de planning en informeert interne stakeholders over de vooruitgang.

Je werkt vanuit ons kantoor in Halle en kan 1 dag per week werken vanuit een van onze regionale kantoren.

Profiel:
Kennis en ervaring – Je behaalde een bachelor- of masterdiploma en hebt alreeds een relevante werkervaring met omnichannel communicatie- en reclamecampagnes. Ervaring binnen een reclamebureau is een plus.
Planningskills – Want in deze functie ben je vooral bezig met voorbereidend en ondersteunend werk: planningen maken en nauwgezet opvolgen, teams samenstellen en projecten in goede banen leiden.
Coördinerende rol – Je coördineert de copywriters, ontwerpers, webmasters … zo goed mogelijk. Je geeft sturing en bent de brug met de opdrachtgever.
Klantgerichtheid – Bij alles wat je doet, staat je interne klant centraal. Je bouwt een goede relatie op met je opdrachtgever en speelt tactvol in op zijn of haar noden.
Resultaatgerichtheid en stressbestendig – Collega’s kunnen op jou rekenen: je komt je beloftes na, levert opdrachten tijdig op, binnen scope en budget en behaalt je doelstellingen. Dat betekent ook dat je het hoofd koel steeds koel houdt en stevig in je schoenen staat tegenover je projectteam én je opdrachtgever.
Teamplayer – Je kan zelfstandig werken, maar bent wel een vlotte teamplayer die voor het gezamenlijk succes gaat.
Talenkennis – Je communiceert vlot in het Nederlands en hebt een goede basiskennis Frans en Engels.

Wij bieden:
Uitdaging en afwisseling – Geen twee dagen zijn hetzelfde. De ene dag coördineer je diverse, leuke projecten voor een breed doelpubliek en kom je in contact met collega’s van verschillende afdelingen, de andere dag lever je bestaand materiaal opnieuw aan.
Ruimte voor initiatief – We stomen CCX klaar voor de toekomst, onze organisatie is in volle verandering. Je krijgt daarom veel verantwoordelijkheid binnen de aan jou toevertrouwde projecten. Dat geeft je de kans om initiatieven te nemen en je stempel te drukken.
Grondige opleiding – Reken bij Colruyt Group op een ruim aanbod van interne en externe opleidingen, afgestemd op jouw ervaring en competenties. Zo ontwikkel je optimaal je talenten.
Aantrekkelijk loonpakket – Boven op een aantrekkelijk loon krijg je extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, een hospitalisatieverzekering en winstdeelname.
Halle
26188
https://jobs.colruytgroup.com/nl/v/15380