Blijf op de hoogte van de belangrijkste insights uit de sector

Maak account

Allround Marketeer Colruyt Laagste Prijzen

Allround Marketeer Colruyt Laagste Prijzen

Colruyt Group
Allround Marketeer Colruyt Laagste Prijzen
Functie:

Colruyt is het grootste merk van Colruyt Group, met winkels in heel België en Frankrijk. Jij denkt mee na over hoe we de bekendheid en aantrekkelijkheid van ons drankenassortiment en onze regionale acties verder kunnen versterken. Je werkt met een sterk merk en hebt veel verantwoordelijkheid!

Als marketeer bij Colruyt Laagste Prijzen werk je het communicatieplan uit voor jouw productcategorie, ons drankenassortiment. Zo bereikt de juiste boodschap altijd de juiste doelgroep. Dankzij jouw initiatieven genieten nog meer klanten van de laagste prijzen in onze winkels.

Colruyt communiceert op verschillende manieren met zijn klanten. Wekelijkse folders, affiches in de winkels,

spotjes op radio en tv, mails, website, de sociale kanalen … Op basis van marktonderzoek, feedback uit de verkoop en externe bronnen (GfK, Nielsen) geef je het communicatieplan voor jouw productcategorie mee vorm en werk je eigen projecten en campagnes uit. Denk daarbij onder andere aan promoacties, POS-materiaal en nieuwe verpakkingen …

Wat doe je concreet?

Je verwerkt de nodige marktdata en inzichten over de producten van jouw categorie.
Vervolgens stel je op basis daarvan een uitgebreid communicatieplan op, inclusief situatieschets, duidelijke doelstellingen en een planning van de campagnes. Kortom: wanneer wil je welke boodschap aan welke doelgroep overbrengen? Dat doe je vlot met programma’s zoals SAS en Tableau.
In een volgende fase concretiseer je jouw plannen. Je denkt na over het juiste medium en over mogelijke promoties. Hoe kan je dat in een aantrekkelijke campagne gieten?
Daarnaast ontwikkel en realiseer je regionale marketingacties. Je ontwikkelt een visie op marketing in jouw context, gebaseerd op analyse en inzicht, zet ze met je collega’s om in concrete acties en volgt ze op. Uit de resultaten trek je conclusies voor je volgende campagnes.

Je overlegt geregeld met onze afdelingen Aankoop, Verkoop en Marketing. Bovendien werk je nauw samen met het interne marketing- en communicatiebureau van Colruyt Group.

Je brieft het creatieve team van CCX grondig, zodat zij meteen aan de slag kunnen. Je enthousiasme werkt inspirerend, ook omdat je de campagnes van dichtbij opvolgt. Wanneer een campagne is afgelopen, analyseer je de resultaten en formuleer je aandachts- en verbeterpunten voor een volgende campagne.

Je werkt in ons hoofdkantoor in Halle en verplaatst je regelmatig naar onze winkels om de vinger aan de pols te houden.

Profiel:

Ervaring en opleiding – Je hebt een masterdiploma en 3 à 5 jaar ervaring als omnichannel marketeer. Daarnaast heb je vooral ook veel goesting om erin te vliegen.
Communicatief sterk en doelgericht – Je kan data omzetten in mensentaal. En nog beter: in een taal die onze klanten aanspreekt. Je geeft ook een duidelijke, gestructureerde briefing en goede sturing, steeds met de eindklant in het achterhoofd. Zo slaag je er telkens weer in om de campagnedoelstellingen te halen.
Autonoom – Je kan zelfstandig werken om je deadlines en resultaten te halen. Tegelijkertijd ben je een teamplayer die jullie gezamenlijk succes vooropstelt.
Analytisch inzicht en oog voor detail – Je kan op basis van data en kennis kritische analyses maken en er concrete acties aan hangen. Daarnaast ontsnapt geen foutje of kans tot verbetering aan jouw getrainde oog. Je analyseert verpakkingen tot in de details, want als marketeer weet je dat dit de eerste indruk is die klanten van je merk krijgen.
Talenkennis – Je communiceert vlot in het Nederlands en hebt een degelijke kennis van het Frans en het Engels.


Wij bieden:

Verantwoordelijkheid en impact – Je krijgt een job met veel verantwoordelijkheid en variatie. Je ziet snel het resultaat van je inspanningen in al onze winkels en communicatiedragers. Je denkt mee op merkniveau en kan dus ook echt het verschil maken.
Opleiding – Je krijg in je eerste weken een grondige opleiding om je de job helemaal eigen te maken. Ook daarna kan je steeds rekenen op de hulp en feedback van je meer ervaren collega’s.
Een sterk merk – Colruyt is een van de grootste brands in het Belgische retaillandschap. Dat betekent voor jou een mooie, uitdagende speeltuin waarin je je ding kan doen.
Stimulerende werkomgeving – Je komt terecht in een dynamisch, tof team van marketeers.
Zelfontplooiing – Je kan bij Colruyt Group een waaier aan opleidingen volgen, om jezelf op professioneel en persoonlijk vlak verder te ontwikkelen.
Extralegale voordelen – Naast een aantrekkelijk loonpakket krijg je ook heel wat extralegale voordelen zoals een bedrijfswagen, maaltijdcheques en winstdeelname.


Contact:

Alison Jouwena
Halle
26327
https://jobs.colruytgroup.com/nl/v/14883