Blijf op de hoogte van de belangrijkste insights uit de sector

Maak account

Campagne Manager Dreamland

Campagne Manager Dreamland

Colruyt Group
Campagne Manager Dreamland
Functie:

Dreamland maakt elke dag dromen van kleine en minder kleine kinderen waar! En als campagnemanager speel jij daar een grote rol in. Samen met je campagne team ontwikkel en coördineer je campagnes en realiseer je de commerciële doelstellingen van Dreamland.

Als campagnemanager ben jij de ‘baas’ van je campagne. Dat betekent dat je de seizoensgebonden campagnes voor Dreamland uitwerkt. Denk daarbij aan belangrijke thema’s zoals Sint, eindejaar, carnaval en Back To School.

Je analyseert de cijfers en bouwt op basis daarvan een strategisch en tactisch plan dat Dreamland groter maakt. Je weet perfect hoe je campagnes opzet die werken. En die ervoor zorgen dat onze klanten met plezier bij Dreamland komen winkelen.

Van je campagnes een succes maken, dat doe je niet alleen. Je neemt de lead in een divers multifunctioneel team van experts en werkt samen met aankoop, marketing, trade marketing, regionale managers, commerciële coaches en supply.  Samen implementeren jullie de campagnes over alle verkoopkanalen heen. Je gaat projectmatig te werk en je houdt je bezig met alle elke stap, de planning en je bewaakt het budget.

Daarnaast ben je ook een echt mensgericht. Je weet hoe je het team inspireert en je geeft de betrokken partijen de nodige richting om je vooraf gedefinieerde doelen en KPI's te bereiken. Ook je interne netwerk is belangrijk, en bouwt met de nodige diplomatie een goeie band op. Je beseft dat je veel verantwoordelijkheid krijgt en gaat volledig voor je doel.

Je werkt hoofdzakelijk vanuit ons hoofdkantoor in Lot maar kan af en toe ook in een van onze regionale kantoren terecht.

Profiel

Ervaring en kennis – Je hebt een bachelordiploma en minstens zeven jaar ervaring in media-, advertising- of marketingrol.
Coördinatie skills – Je brengt de verschillende vakspecialisten van de afdelingen samen en coördineert hen met een planmatige aanpak. Bovendien is structuur de beste vriend van een succesvolle campagne, dat weet jij heel goed. Het team kan dan ook op jou rekenen voor heldere doelstellingen en een georganiseerde aanpak.

Analytisch vermogen – Met je kritische ingesteldheid kan je hoofd- van bijzaken onderscheiden in ingewikkelde situaties. Je tweede natuur is projectmanagement, budgetbeheer schrikt je niet af en kan complexe gegevens vertalen in heldere inzichten en adviezen.

Vlot en overtuigend communiceren – Je inspireert je collega’s met je enthousiasme en gedrevenheid. Je neemt vaak het initiatief en bent assertief genoeg om je collega’s te overtuigen van je mening. Je kan verder kijken dan cijfers en bent ‘de stem van de gegevens’ in de communicatie met je collega’s.

Klantgerichtheid – Bij alles wat je doet hou je altijd de klant in het achterhoofd. Heb je kennis van de retailsector? Dan is dat zeker een plus.

Wij bieden

Stimulerende werkomgeving – Je kan rekenen op een boeiende, gevarieerde job in een Belgisch beursgenoteerd bedrijf waar je veel bijleert. Bovendien kom je terecht in een hecht, complementair team.
Impact en verantwoordelijkheid – Je hebt een verantwoordelijke functie met veel autonomie en afwisseling.
Permanente opleidingskansen – Je leert niet alleen veel on-the-job maar krijgt ook de kans om zowel intern als extern opleidingen te volgen in een evoluerende omgeving.
Extralegale voordelen – Je krijgt een aantrekkelijk loonpakket met extralegale voordelen zoals winstdeelname, maaltijdcheques en bedrijfswagen.

Contact:
Manon Koutstaal - Selectieverantwoordelijke
Lot
25980-21XI-UBA
https://jobs.colruytgroup.com/nl/v/14602