Blijf op de hoogte van de belangrijkste insights uit de sector

Maak account

Campaign Manager Collect&Go

Campaign Manager Collect&Go

Colruyt Group
Campaign Manager Collect&Go
Functie:

Als Campaign Manager zet je succesvolle campagnes op die bijdragen tot het imago en de omzet van onze online boodschappendienst Collect&Go. Dankzij jou leren meer mensen het merk kennen en neemt de loyaliteit van onze klanten toe. Zo druk jij met jouw creativiteit je stempel op een marktleider!In deze rol stel je een jaarplan op voor alle marketingactiviteiten en bepaal je samen met je collega’s welke campagnes op de planning komen; van merkbekendheidcampagnes tot sales activation campagnes. Dit jaarplan hou je voortdurend up-to-date en aligneer je met de kalender van onze interne partners, Colruyt en Bio-Planet.

Bijgestaan door een communicatiecoördinator volg je de uitvoering van het jaarplan nauwgezet op. Hiervoor stuur je het campagneteam aan, met onder meer een contentmarketeer, een webmaster en enkele digitale marketeers. Elk dragen zij vanuit hun specifieke expertise inhoudelijk bij tot het succes van de campagne. Je werkt ook samen met externe agencies, bijvoorbeeld voor radio- of TV-spots. Kan iets beter? Jij hebt het gezien en challenget hen! Je gaat ook op zoek naar nieuwe externe partners om bepaalde campagnes te ondersteunen.

Niet enkel het creatieve luik, maar ook het globale campagne budget valt onder jouw hoede. Je beheert dit samen met de kanaalverantwoordelijken.

Verder ben je ook verantwoordelijk voor het evalueren van campagnes en voor communicatie over de marketingactiviteiten naar interne stakeholders toe.

Vanuit jouw passie en ambitie, volg je innovaties en trends binnen marketing op de voet. Dit geeft jou zicht op wat concurrerende merken doen en laat jou toe om te anticiperen op ontwikkelingen in de markt. Zo kan jij het verschil maken voor een sterk merk.

Je werkt in Halle.

Profiel:

Ervaring – Je hebt minstens drie jaar ervaring als campagne marketeer. Je hebt ook media-ervaring, om goed in te schatten welke kanalen aangewezen zijn bij een campagne. Heb je relevante ervaring in retail, de voedingssector of binnen een FMCG-omgeving, dan is dat een groot pluspunt.
Creativiteit – Een nieuwe campagne bedenken? Jij vindt moeiteloos een leuke insteek.
Analytisch vermogen – Je houdt ervan om het succes van een campagne te evalueren aan de hand van cijfers. Dankzij jouw analytische ingesteldheid neem je inzichten en learnings mee naar volgende campagnes.
Teamplayer – Resultaten bereiken als team geeft jou een goed gevoel.
Talenkennis – Je beheerst het Nederlands en hebt een goede kennis van het Frans.

Wij Bieden:

Uitdaging & impact – Reken op een uitdagende job waar je het resultaat van ziet!
Stimulerende werkomgeving – Je komt terecht in een no-nonsensecultuur met ruimte voor initiatief en persoonlijke groei. Je krijgt de kans interne en externe opleidingen te volgen.
Extralegale voordelen – Boven op je nettoloon krijg je heel wat extralegale voordelen, zoals een bedrijfswagen, maaltijdcheques en winstdeelname.

Contact:

Alison Jouwena
Halle
26023
https://jobs.colruytgroup.com/nl/v/14609