Content manager Team Community

Content manager Team Community

VZW Unitas/CD&V
Content manager Team Community
DE ORGANISATIE
CD&V is meer nog dan een politieke partij, een brede beweging van geëngageerde mensen. We zijn een enthousiaste partner van gezinnen, ondernemers en verenigingen.

De Wet89 coördineert en structureert als partijsecretariaat de interne werking van de partij. De Wet89 speelt een belangrijke rol als ondersteuner. Onze beroepskrachten coachen en ondersteunen onze vrijwilligers en mandatarissen in hun opdracht en engagement. De Wet89 is ook regisseur en partner van het grotere geheel. We verbinden mensen, brengen partners samen, realiseren samen projecten. We gaan steeds op zoek naar innovatieve ideeën en vooruitstrevende benaderingen voor huidige en toekomstige uitdagingen. In alles wat we doen leveren we kwaliteit af en bouwen we expertise op.

PLAATS BINNEN DE ORGANISATIE
Team Community is binnen de dienst Communicatie & Beweging verantwoordelijk voor de dialoog met leden, sympathisanten en burgers. Ze werkt aan de offline en online communicatie en versterkt de binding met de leden. Hun doel is van CD&V een relevant merk te maken.

JOBOMSCHRIJVING
Als content manager ben je in de eerste plaats verantwoordelijk voor het beheer en de verdere ontwikkeling van de nationale website van CD&V. Je zorgt ervoor dat dit contentplatform het kloppend hart wordt van onze online communicatie, waarmee we op een impactvolle manier kunnen communiceren met de buitenwereld en onderscheiden doelgroepen zoals leden en mandatarissen. Je hebt een neus voor websites en digitale toepassingen, een sterk inzicht in online communicatie en weet content op een aantrekkelijke manier tot bij het juiste doelpubliek te brengen.

KERNTAKEN EN DOELSTELLINGEN
- Je beheert de nieuwe website van CD&V via een CMS-systeem en doet aan content editing en content management.
- Je gaat op zoek naar verdere groeimogelijkheden voor het online contentplatform, waaronder koppelingen met interne subsites, ledenportalen en het CRM-systeem.
- Je jaagt op interessante content en tracht deze op gepaste manier (tekst/beeld/animatie) tot bij het doelpubliek te brengen.
- In samenwerking met het team produceer, coördineer en push je de juiste content via de juiste kanalen.
- Je verkent en integreert nieuwe toepassingen die de performantie en impact van onze communicatie versterken.
- Je houdt contact met externe partners en leveranciers.
- Je analyseert bezoekersstatistieken via Google Analytics en doet relevante aanbevelingen ter verbetering van de effectiviteit van onze online communicatie.

PROFIEL
- Je hebt ervaring in het beheren en ondersteunen van websites en digitale platformen
- Je kan overweg met een CMS-systeem, hebt kennis van o.a. Google Analytics en Google Tag Manager
- Je beschikt over een vlotte pen om content op een gepaste manier te herwerken
- Je bent gebeten door online communicatie en hebt een neus voor sterke content
- Ervaring met film, video, animatie, appontwikkeling … is een meerwaarde
- Je bent hands-on, kan zaken vastpakken en projecten tot een goed einde brengen
- Je werkt zelfstandig, maar weet je in te passen in een team
- Je bent flexibel en beschikt over de nodige drive
- Je hebt interesse in politiek en het christendemocratische verhaal

WIJ BIEDEN JOU
- Een voltijdse arbeidsovereenkomst voor onbepaalde duur
- Een aantrekkelijk en marktconform salarispakket met gsm-abonnement en hospitalisatieverzekering
- Een werkplek in hartje Brussel, Wetstraat 89; mogelijkheid tot thuiswerk
- Een boeiende en uitdagende job in een aangename werkomgeving met specifieke aandacht voor opleiding en persoonlijke ontwikkeling. De kans om een groot netwerk uit te bouwen.
- Een uitdagende opdracht met vrijheid en verantwoordelijkheid waar we een win-win zoeken tussen jouw talenten en de doelstellingen van de organisatie

HOE SOLLICITEREN
Ben je iemand die van aanpakken weet en durf je de uitdaging aan? Solliciteer vandaag nog! Mail ons je cv en motivatiebrief uiterlijk zondag 25 november. Eén adres: jobs@cdenv.be. Voor meer info over de inhoud van de functie kan je terecht bij Benjamin Weyts (bweyts@cdenv.be).

CD&V biedt gelijke kansen aan alle sollicitanten. Zowel M/V/X, mensen met verschillende afkomst, leeftijd en met of zonder handicap zijn welkom. Kandidaten worden geselecteerd op basis van hun kwaliteiten en vaardigheden. CD&V accepteert geen discriminatie. Niet bij de selecties en niet op de werkvloer.
Wetstraat 89, 1040 Brussel
bweyts@cdenv.be