Blijf op de hoogte van de belangrijkste insights uit de sector

Maak account

Copywriter (Franstalig)

Copywriter (Franstalig)

Colruyt Group
Copywriter (Franstalig)
Functie:

Bij CCX, het intern communicatiebureau van Colruyt Group, zorgen verschillende teams van copywriters voor de communicatie van de verschillende merken binnen onze organisatie. Versterk ons multidisciplinair team en geef mee vorm aan de communicatie van merken met visibilitiet!


Als copywriter schrijf en hertaal je diverse soorten teksten; van directe mails voor klanten, over folders, affiches of brochures, tot webteksten en advertenties. Je levert taalkundig correcte teksten af, die afgestemd zijn op het communicatiekanaal en het doelpubliek.

Je komt terecht in een ervaren multidisciplinair team. Je werkt nauw samen met jouw collega-copywriters (Nederlands- en Franstalig) en met ontwerpers of webmasters. Jullie doel? Kwaliteitsvolle marketingcommunicatie creëren, met teksten die onze mogelijke klanten overtuigen.

Je deelt ideeën met je collega’s op een proactieve en constructieve manier, en je helpt hen hun kennis te verbeteren.

Je maakt deel uit van Colruyt Group, een van de belangrijkste Belgische retailbedrijven. Je herkent jezelf in de waarden die het bedrijf verdedigt op het gebied van duurzaamheid en dan vooral voeding en draagt die waarden mee uit in de teksten die je schrijft.

Je werkt vanuit onze kantoren in Halle (Hellebroek kantoor).


Profiel:

Opleiding en ervaring – Je hebt een diploma in een talenrichting (vertaling, filologie ...). Een eerste ervaring als redacteur of copywriter is een must (dit mag ook een stage zijn).
Redactievaardigheden - Je hebt een vlotte pen en bent in staat om snel en efficiënt creatieve en wervende teksten te schrijven binnen een bepaald format.
Flexibiliteit - Je bent flexibel en je houdt je stipt aan deadlines. Je staat ook open voor feedback van je collega's én geeft zelf respectvol feedback.
Aanpassingsvermogen en initiatief – Je kan je verplaatsen in het hoofd van de klant. Je past jouw teksten aan in functie van het communicatiekanaal (papier, online, sociale media ...) en de doelgroep. Tot slot aarzel je niet om een collega op te bellen met je vragen of om de briefing op een constructieve manier te verbeteren.
Talenkennis – Je eerste taal is Frans en je beheerst het Nederlands zeer goed.


Wij bieden:

Extralegale voordelen – Boven op je nettoloon krijg je extralegale voordelen zoals winstdeelname, groepsverzekering en maaltijdscheques.
Werkzekerheid – Je krijgt een fulltime contract van onbepaalde duur bij Colruyt Group, een stabiele en groeiende familie van bedrijven.
Opleiding en begeleiding - Je wordt begeleid door je afdelingsmanager en een coach om je snel vertrouwd te maken met onze bedrijfscultuur en werkmethoden. Colruyt Group biedt ook veel opleidingen om je professioneel en persoonlijk te blijven ontwikkelen.
Impact - Het resultaat van je werk wordt direct gezien. Hier haal je veel voldoening uit en je deelt dat goede gevoel met je collega’s.

Contact:

Alison Jouwena - selectieverantwoordelijke
Halle
26158
https://jobs.colruytgroup.com/nl/v/14627