Creatief grafisch ontwerper

Creatief grafisch ontwerper

Colruyt Group
Creatief grafisch ontwerper
Functie:
Als creatief grafisch ontwerper werk je voor de verschillende merken van Colruyt Group. Je verrast met aantrekkelijke beelden en designs die de merkidentiteit weerspiegelen én onze klanten weten te bekoren.   

Als grafisch ontwerper ga je aan de slag binnen CCX, het communicatiebureau van Colruyt Group. Je maakt je het DNA van de merken eigen en vertaalt de conceptuele briefing naar diverse online en offline dragers.

Opvallend POS-materiaal of oogstrelende folders? Een creatieve social media-campagne? Jij vertaalt de visuele identiteit van het merk in treffende beelden en designs. Dankzij jouw oog voor esthetiek, compositie en kleurgebruik til je de communicatie zo naar een nóg hoger niveau.

Je bent creatief én nauwgezet: je levert elke opdracht foutloos en op tijd af. Je kan ook zelf goed je werk organiseren en je vindt het fijn om samen te werken met je directe collega’s, de interne partners en de accountmanagers.  

Je werkt in Halle.

Profiel:
Opleiding en ervaring – Je hebt een bachelordiploma grafische vormgeving. Ervaring mag maar is geen must.
Kennis – Je hebt een goede kennis van Adobe Creative Cloud met programma’s zoals InDesign en PhotoShop. Kennis van Illustrator is een plus.
Vernieuwingsgerichtheid – Je blijft op de hoogte van nieuwe trends (op vlak van design, esthetiek, visuele communicatie, kleurgebruik, typografie, compositie …) en deelt die kennis graag met je collega’s.
Goede communicatie – Je communiceert vlot en je vindt het leuk en leerrijk om feedback te geven en te krijgen.
Talenkennis – Je spreekt en schrijft zeer goed Nederlands.

Wij bieden:
Afwisseling – Reken op een boeiende job met veel inhoudelijke afwisseling en veel sociale contacten.
Leuke werksfeer – Je gaat aan de slag in een leuk multidisciplinair team waar iedereen elkaar graag een handje helpt.
Impact – Je levert een essentiële bijdrage aan het imago van de verschillende merken van Colruyt Group en je ziet snel het resultaat van je werk.
Permanente leermogelijkheden – Je leert veel bij on the job en krijgt de kans om interne en externe opleidingen te volgen. Daarnaast kan je bij Colruyt Group ook doorgroeien.
Extralegale voordelen – Je krijgt een aantrekkelijk loon en extralegale voordelen zoals winstdeelname en maaltijdcheques.
Halle
25101-CMT2-UBA
https://jobs.colruytgroup.com/nl/v/13752