Creatiemedewerker Marketingcommunicatie

Creatiemedewerker Marketingcommunicatie

Colruyt Group
Creatiemedewerker Marketingcommunicatie
Functie:
CCX, het interne communicatiebureau van Colruyt Group, werkt voortdurend aan straffe campagnes voor al onze merken. Als creatiemedewerker bereid je die voor, zorg je voor volledige productiebriefings en volg je alles mee op. Dankzij jouw ondersteuning kunnen onze creatievelingen vlot aan de slag.

Elke dag werk je mee aan een brede waaier aan marcomopdrachten voor interne opdrachtgevers zoals Colruyt Laagste Prijzen, Dreamland of OKay. Denk bijvoorbeeld aan folders, imagocommunicaties, e-mails, banners en landingspagina’s op de website. Verwacht je aan een evenwichtige mix van nieuwe campagnes en repetitieve opdrachten.

Welke ondersteuning we van jou verwachten als we een opdracht opstarten?

Je neemt contact op met de interne partner en verzamelt de nodige informatie, zodat je de projectteams (copywriters, grafisch vormgevers, webmasters) een volledige en correcte productiebriefing kan bezorgen. Daarna volg je het project samen met de creatiecoördinator op en zorg je ervoor dat timings gerespecteerd worden.
In het contentmanagementsysteem zet je snel en correct productteksten en -prijzen klaar.
Is er foto-, video- of audiomateriaal nodig voor een bepaalde campagne? Dan brief je dat aan onze interne foto- en videostudio, zodat het materiaal tijdig klaarstaat voor de projectteams. 
We inspireren onze klanten graag met heerlijke recepten. Samen met de culinaire cel volg je de creatie van die recepten op, zodat ze op tijd gepubliceerd worden in onze folders, e-mails of op onze websites.
Je controleert het eindresultaat van een campagne: staat alle productinformatie op de drukproef? Kloppen de paginanummers? Linkt een banner naar de juiste landingspagina? Niets ontgaat jouw geoefende oog.
Is een campagne of een opdracht klaar? Dan handel je die administratief af, zodat ze op een correcte manier aan de interne partner gefactureerd wordt.

Je werkt voltijds in ons kantoor in Halle.

Profiel:
Opleiding en ervaring – Je hebt bij voorkeur enkele jaren ervaring in omnichannel marketing en vooral veel goesting om bij te leren.  
Talenkennis – Je hebt voldoende taalgevoel in het Nederlands en Frans om eenvoudige productinformatie te schrijven.
Administratief talent – Je functie bestaat voor een groot deel uit gekende ondersteunende taken. Het spreekt dan ook voor zich dat je sterk bent in administratie en nauwkeurig en gestructureerd werkt.
Planning – Je respecteert de planning en organiseert je werk zelfstandig. Bovendien controleer je proactief of projecten nog volgens schema verlopen.
Multitasking – Je jongleert vlot met verschillende projecten tegelijk en deadlines geven je een extra drive, geen stress.

Wij bieden:
Stimulerende werkomgeving – CCX verzorgt marketingcampagnes voor tientallen brands en maakt gebruik van de nieuwste (digitale) technologieën. Je bent mee met de laatste trends en geen enkele dag is dezelfde.
Work-life balance – Je deelt je tijd zelf in dankzij glijdende kantooruren. Je hoeft je werk dus niet mee naar huis te nemen. Overuren worden altijd vergoed.
Grondige opleiding – Reken bij Colruyt Group op een ruim aanbod van interne en externe opleidingen, afgestemd op jouw ervaring en competenties. Zo ontwikkel je optimaal je talenten.
Vergoeding – Je krijgt een aantrekkelijk loonpakket met extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, winstdeelname en een hospitalisatieverzekering.
Halle
25365-CMT2-UBA
https://jobs.colruytgroup.com/nl/v/14013