Blijf op de hoogte van de belangrijkste insights uit de sector

Maak account

Digital Marketeer Colruyt Laagste Prijzen

Digital Marketeer Colruyt Laagste Prijzen

Colruyt Group
Digital Marketeer Colruyt Laagste Prijzen
Functie:

Colruyt Laagste Prijzen is het grootste en meest bekende merk van Colruyt Group. Als marketeer ontwikkel jij voor deze brand de digitale kanalen en werk je mee aan grote campagnes vanuit je digitale expertise. Reken op fijne samenwerkingen met een heel zichtbaar resultaat!

Als digital marketeer zet je je brede digitale marketing en technische kennis en knowhow in om de digitale platformen van Colruyt (social, app, voice …) uit te bouwen, te beheren en te ontwikkelen, zodat we de digital journey van onze klanten kunnen optimaliseren. Ook andere kanalen, zoals websites, kruisen regelmatig je pad. Een breed takenpakket dus waarin je je social skills, SEO-kennis en andere digitale troeven kan uitleven.

Je zet samen met je team de overkoepelende strategie uit voor al onze digitale kanalen en neemt zelf de verdere ontwikkeling, opvolging en implementatie van onder andere onze social strategie, app en voice in handen. Je stelt hiervoor doelstellingen en KPI’s op, samen met onze expert in analytics. Vervolgens maak je actieplannen, die je ook bijstuurt doorheen de roll-out, zodat ze zeker blijven rijmen met de strategie.

Daarnaast zet je je digitale en strategische skills ook in om als kanaalexpert de ontwikkeling van grote merkcampagnes mee te ondersteunen. Je treedt hierin op als coach en begeleider voor de operationele ontwikkeling van bijvoorbeeld een Facebook-campagne en zorgt ook hier dat wat we vertellen steeds in lijn is met onze sociale media strategie.

Last but not least neem je een junior collega onder je vleugels. Je deelt je kennis in en ervaring met digitale marketing met je collega on the job.

Je werkt in het hoofdkantoor van Colruyt Group in Halle.

Profiel:

Kennis en ervaring - Je hebt een masterdiploma op zak en intussen 5 à 6 jaar relevante ervaring als digital marketeer. Je hebt een passie en goede kennis van digitale marketing (earned, owned en paid kanalen) en kent minstens de basics van SEO. 
Sterke organisatie – Je ontfermt je over verschillende projecten. Je gaat daarbij nauwkeurig en planmatig te werk. Je stelt de nodige prioriteiten en bent voldoende flexibel om ze gaandeweg bij te stellen.
Heldere communicatie – Je kan data omzetten in mensentaal. En nog beter: in een taal die onze klanten aanspreekt. Zo slaag je er telkens weer in de campagnedoelstellingen te halen.
Autonomie – Je werkt zelfstandig naar resultaten en deadlines toe. Je bepaalt je to-dolijst in functie daarvan.
Analytische geest – Je baseert je tijdens campagnes steeds op beschikbare data-analyses en statistieken.
Talenkennis – Je kan je vlot uitdrukken in het Nederlands en het Frans, want je hebt collega’s die de beide talen spreken.


Wij bieden:

Impact – Colruyt Laagste Prijzen is een bekend merk dat jij mee verder op de kaart zet en waarvoor je onze klantenrelaties nog mee verstevigt. Het resultaat van je inspanningen is ook snel zichtbaar.
Ondersteuning – Je krijgt een doorgedreven opleiding en kan steeds rekenen op de steun en feedback van je meer ervaren collega’s.
Stimulerende werkomgeving – Je werkt als marketeer voor een boeiend en uitdagend merk.
Verantwoordelijkheid – Je krijgt de vrijheid om je projecten zelf tot een goed einde te brengen. Je krijgt de middelen om grootste dingen te verwezenlijken.
Extralegale voordelen – Naast een aantrekkelijk loonpakket krijg je ook heel wat extralegale voordelen zoals maaltijdcheques en winstdeelname.

Contact:

Alison Jouwena
Halle
26460
https://jobs.colruytgroup.com/nl/v/14993