Blijf op de hoogte van de belangrijkste insights uit de sector

Maak account

Marketeer Okay

Marketeer Okay

Colruyt Group
Marketeer Okay
Functie:
OKay is de buurtsupermarkt waar je snel en makkelijk boodschappen doet en we onze klanten met een glimlach verder helpen. Als marketeer ontwikkel je aantrekkelijke marketing- en communicatiecampagnes om ons imago van efficiënte en klantvriendelijke buurtsupermarkt nog verder te versterken.

Als allround marketeer kan je bij OKay rekenen op een job vol variatie. Strategie, concept, uitwerking, evaluatie, … het is maar een greep uit de talrijke aspecten waar je binnen deze job mee te maken krijgt. Je neemt dan ook een divers aantal projecten onder je vleugels. Dit gaat van kleinere projecten, zoals het opmaken van folders en het ondersteunen van lokale marketingacties, tot grote kleppers, zoals de positionering van OKay op de digitale kaart.

Op tactisch niveau neem je een adviserende en uitvoerende rol op. Met je expertise vertaal je het strategisch plan naar consistente communicatieprojecten en acties, zowel op algemeen als op lokaal niveau.

Tijdens het uitwerken van projecten krijg je de lead, maar je steekt net zo graag zelf de handen uit de mouwen. Samen met ons intern communicatiebureau ga je aan de slag: je werkt aan originele concepten en helpt die tot in het kleinste detail uitwerken. Je volgt deze projecten van a tot z op, en dus sta je ook in voor de evaluatie aan het einde van de rit. Zo krijg je, naast je aansturende rol als projectleider, ook de kans om je creatieve skills volop in te zetten!Met je nieuwsgierigheid en gedrevenheid ben je een absolute aanwinst voor het team. Je volgt (digitale) marketingontwikkelingen op de voet, waardoor het je nooit aan vernieuwende inzichten ontbreekt. Je bent creatief, tactisch én analytisch, waardoor je in staat bent om ideeën in concrete plannen om te zetten.

Je werkt in Lot.

Profiel:
Kennis en ervaring – Je hebt al een drietal jaar ervaring in een marketingfunctie. Kennis van digital marketing is een plus.
Gestructureerd analyseren – Je bent in staat om structuur te brengen in ingewikkelde teksten en data. Je gaat probleemoplossend te werk en je hebt aandacht voor eenvoud en efficiëntie. 
Stimuleren en engageren – Je enthousiasme en betrokkenheid straalt af naar je team. Die positieve houding helpt ook om interne stakeholders te engageren en te overtuigen.
Innovatief communiceren – Je optimaliseert de marketing van OKay door continu de huidige trends op te volgen en je communicatie aan te passen naargelang de verwachtingen van onze klanten. 
Je bent een ondernemer die georganiseerd en flexibel is. Je kan actieplannen uitdenken en opstarten, maar je gaat ook gepast en oplossingsgericht om met onverwachte situaties.Flexibel organiseren –


Wij bieden:
Veel afwisseling – Je blijft binnen Colruyt Group samenwerken met tal van experts met wie je een breed netwerk kan uitbouwen.
Permanente leermogelijkheden – Je leert veel bij on the job en je krijgt de kans om opleidingen (voor persoonlijke en professionele ontwikkeling) te volgen. Op termijn zijn er ook doorgroeimogelijkheden op maat van jouw talenten.
Eigen initiatief – Je werkt met de nodige vrijheid en kan zelf je stempel drukken: je werkt op lange termijn, maar ziet ook snel de impact van jouw werk.
Werkzekerheid – Je werkt in een stabiele en groeiende familie van bedrijven. OKay is een winkelformule in volle groei en opent tot 8 nieuwe buurtwinkels per jaar. 
Aantrekkelijk loonpakket – Boven op een aantrekkelijk loon krijg je extralegale voordelen zoals maaltijdcheques en winstdeelname.


Contact:
Manon Koutstaal
Halle
26677
https://jobs.colruytgroup.com/nl/v/15189