Omnichannel marketeer Colruyt Laagste Prijzen

Omnichannel marketeer Colruyt Laagste Prijzen

Colruyt Group
Omnichannel marketeer Colruyt Laagste Prijzen
Functie:

Colruyt is het sterkste Belgische merk in de voedingsindustrie. Jij werkt onder andere het communicatieplan uit voor jouw productcategorie. Zo bereikt de juiste boodschap altijd de juiste doelgroep. Dankzij jouw initiatieven genieten nog meer klanten van de laagste prijzen in onze winkels. 

Wil je de Belgische marktleider in de voedingsindustrie brandinggewijs nog verder brengen en ben je bedreven in alle marketingkanalen, met een stevige interesse in digitale marketing? Dan kun je rekenen op een boeiende job met uitdaging, afwisseling en toffe collega-marketeers met wie je veel kennis (en dijenkletsers) kan uitwisselen!

Je neemt verschillende verantwoordelijkheden onder je vleugels. Eerst en vooral beheer je net als je collega’s de communicaties voor een specifieke categorie binnen Colruyt (dranken, koeken, persoonlijke verzorging …). Je werkt hiervoor nauw samen met een productgroepmanager, aankoper en categoriecoach.

Na een grondige onderdompeling in ons merk, onze klanten en onze waarden ga je met je marketing-collega’s aan de slag om jouw assortiment communicatiegewijs stevig in de markt te zetten. Je verwerkt de nodige marktdata en inzichten, die je opneemt in het communicatieplan van jouw assortiment. Je zorgt ook voor de concluderende analyse van campagnes in je categorie.

Ten tweede sta je met jouw expertise mee aan de basis van het overkoepelende communicatieplan van Colruyt Laagste Prijzen en heb je een inbreng in de grote mediacampagnes van ons merk. Je voorziet een duidelijke doelstelling, maakt een situatieschets een stelt een campagneplanning op. Daarnaast maak je ook de vertaalslag van onze merkidentiteit naar bijvoorbeeld de winkels. Je werkt voor dit alles nauw samen met je collega’s bij onder andere marketing en aankoop.

Ten derde bouw je verder mee aan de webshop van Colruyt Laagste Prijzen. Ook hier is je kennis van de digitale wereld (en e-commerce) zeer handig, want je zet mee een strategie uit voor bijvoorbeeld promoties en communicatie.

Je werkt in Halle.


Profiel:

Kennis en expertise – Je hebt een masterdiploma op zak en intussen 5 à 6 jaar relevante ervaring als marketeer. Je hebt een passie en goede kennis van digitale marketing en kent minstens de basics van e-commerce. 
Sterke organisatie – Je ontfermt je over verschillende projecten. Je gaat daarbij nauwkeurig en planmatig te werk.
Heldere communicatie – Je kan data omzetten in mensentaal. En nog beter: in een taal die onze klanten aanspreekt. Zo slaag je er telkens weer in de campagnedoelstellingen te halen.
Autonomie – Je werkt zelfstandig naar resultaten en deadlines toe. Je bepaalt je to-dolijst in functie daarvan.
Analytische geest – Je baseert je tijdens campagnes steeds op beschikbare data-analyses en statistieken.
Talenkennis – Je kan je vlot uitdrukken in het Nederlands en het Frans, want je hebt collega’s die de beide talen spreken.


Wij bieden:

Impact – Colruyt Laagste Prijzen is een bekend merk dat jij mee verder op de kaart zet en waarvoor je onze klantenrelaties nog mee verstevigt. Het resultaat van je inspanningen is ook snel zichtbaar.
Ondersteuning – Je krijgt een doorgedreven opleiding en kan steeds rekenen op de steun en feedback van je meer ervaren collega’s.
Stimulerende werkomgeving – Je werkt als marketeer voor een boeiend en uitdagend merk.
Verantwoordelijkheid – Je krijgt de vrijheid om je projecten zelf tot een goed einde te brengen. Je krijgt de middelen om grootste dingen te verwezenlijken.
Extralegale voordelen – Naast een aantrekkelijk loonpakket krijg je ook heel wat extralegale voordelen zoals een bedrijfswagen, maaltijdcheques en winstdeelname.

Contact:

Lies Walkiers
Halle
24866-VLR4-UBA
https://jobs.colruytgroup.com/nl/v/13389