Blijf op de hoogte van de belangrijkste insights uit de sector

Maak account

PR & Protocol assistent

PR & Protocol assistent

Gent Festival van Vlaanderen
PR & Protocol assistent
Gent Festival van Vlaanderen zoekt een
PR & Protocol assistent (m/v)
volgens een BIS-stagecontract van 29 juli tot 18 oktober 2019

Gent Festival van Vlaanderen tovert elk jaar in september en oktober Gent en Oost-Vlaanderen om in een muzikaal feest. De focus ligt op klassieke muziek, over dans en muziektheater tot wereldmuziek en jazz, afgewisseld met indrukwekkende evenementen als OdeGand en Parklife. Meer dan 50.000 bezoekers genieten van 150 concerten gebracht door wel 1.500 artiesten. Zin om hier, samen met een enthousiast team, mee je schouders onder te zetten?

TAKENPAKKET

- Je neemt de voorbereiding van het VIP- en publieksonthaal in handen: namenlijsten opvragen en ontvangen, praktische mails voorbereiden, per klant de pochettes met tickets samenstellen volgens de verschillende VIP-formules en klaarleggen voor uitdeling tijdens het Festival of rondbrengen per wagen op voorhand, …
- Je assisteert bij de protocolwerking en helpt bij de gastenbalie: reacties op de uitnodigingen via mail feilloos verwerken in de aanwezigheidslijsten, perfecte ticketverdeling in zaalplan maken, het juist informeren van de gasten door middel van opmaak en verzending van praktische mails, ….
- Je bent het telefonische aanspreekpunt voor vragen van Festivalgenodigden.
- Je doet de no show-verwerking en andere administratieve taken.
- Tijdens onze concertavonden en events ben je het eerste aanspreekpunt van onze genodigden aan de gastenbalie. Je zorgt ervoor dat onze gasten zich optimaal welkom voelen op ons Festival.

PROFIEL

- Je hebt minimum een Bachelordiploma en bent op zoek naar een eerste of nieuwe werkervaring.
- Je werkt zelfstandig en bent zeer flexibel in het combineren van verschillende taken.
- Je staat sterk in jouw schoenen en kan op een professionele wijze communiceren (mondeling en schriftelijk).
- Je hebt een verzorgd voorkomen en vriendelijke uitstraling voor de verwelkoming van onze genodigden.
- Telefoneren schrikt jou helemaal niet af.
- Je bent flexibel en bereid tot lange werkdagen en weekendwerk in aanloop naar en tijdens het Festival.
- Je bent minimum 20 jaar.
- In bent in het bezit van een rijbewijs B en je vindt vlot de weg in verschillende steden zoals Gent en Brussel.
- Je woont bij voorkeur dichtbij Gent, zodat je ook laat ’s avonds vlot thuis geraakt tijdens de festivalperiode.

AANBOD

Je krijgt de kans om in een klein team (9 personen) van dichtbij betrokken te zijn bij de realisatie van het komende Gent Festival van Vlaanderen. Een BIS-stage is een manier om je in te werken in het werkveld en ervaring op te doen in een voor jou nog onbekende sector. Sta je aan het begin van je carrière of ben je klaar voor iets nieuws? Na deze bezoldigde stage, ben je helemaal klaar om met een mooie werkervaring op jouw CV in de culturele sector aan de slag te gaan. Het is van belang dat je de volledige festivalperiode (14/09 tot 5/10 inclusief weekenddagen) beschikbaar bent.
Verloning: € 796,90 per maand - combineerbaar met je werkloosheidsuitkering indien van toepassing. Vakantiegeld, wettelijke & extra-wettelijke feestdagen in de periode van de stage én 6 vakantiedagen inbegrepen. Vergoeding van GSM-abonnement tot €20 per maand.

Interesse? Stuur dan jouw CV en motivatiebrief naar Eveline Neirings (vacature@festival.be met vermelding ‘vacature assistent protocol’ in het onderwerp) voor woensdag 24 april 2019. Voor eventuele verdere vragen kan je bij Eveline terecht op het nummer 09 243 94 81.
Gent
Interesse? Stuur dan jouw CV en motivatiebrief naar Eveline Neirings (vacature@festival.be met vermelding ‘vacature assistent protocol’ in het onderwerp) voor woensdag 24 april 2019. Voor eventuele verdere vragen kan je bij Eveline terecht op het nummer 09 243 94 81.