Team manager marketing Colruyt Group en huismerken

Team manager marketing Colruyt Group en huismerken

Colruyt Group
Team manager marketing Colruyt Group en huismerken
Colruyt Group heeft heel bekende, sterke merken in huis (Everyday, Boni Selection, Graindor …). Jij stuurt het team aan dat van begin tot eind mag werken op de identiteit van deze merken, de communicatie errond en innovaties. Een breed takenpakket met veel impact en verantwoordelijkheid!

Colruyt Group is actief in de distributie van voedingswaren en non-food in België, Frankrijk en Luxemburg, met zowat 550 eigen winkels en meer dan 580 aangesloten winkels. In België gaat het om Colruyt, OKay, Bio-Planet, Cru, Dreamland, Dreambaby en de geaffilieerde winkels Spar en Spar Compact. We zijn ook actief in de foodservice business (levering van voedingswaren aan hospitalen, bedrijfskeukens en horecabedrijven) in België (Solucious).

Als team manager binnen de marketingafdeling van Colruyt Group coach jij een groep marketeers die samen met jou de verschillende merkidentiteiten omzetten in doelgerichte en klantgerichte marketingcommunicatie en verpakking. Concreet leiden jullie de communicatie- en marketinginitiatieven van deze verschillende merken in goede banen en zetten jullie een brede waaier aan communicatiekanalen en -middelen zinvol, efficiënt en doelgericht in.

Hiervoor werkt jouw team nauw samen met diensten die instaan voor klant-, markt- en productgroep inzichten, met een dienst voor creatie van productverpakkingen, met interne en externe partners voor communicatiecreatie en uitvoering, en tot slot de collega’s bij de verschillende winkels (Colruyt, OKay …). Ons gezamenlijk doel is klant- en merkmeerwaarde creëren op een zinvolle manier. 

Concreet doe je dit:

Je geeft marketingplannen en strategie mee vorm vanuit de vastgelegde merkidentiteiten en beleidskaders.
Je stuurt je team aan met klanttevredenheid in het achterhoofd en stimuleert inzicht en vernieuwing.
Je geeft inspiratie als het aankomt op merkidentiteit, marketingcommunicatie en –concepten, en packaging.
Je bouwt bruggen en optimaliseert de samenwerking met andere teams.
Je coacht je teamleden persoonlijk en geeft hen ontwikkelingskansen.
Als lid van het managementteam van Corporate Marketing speel je ook een rol in de samenwerking tussen alle teams van de afdeling.
Je werkt in Halle.

Profiel:
Ervaring - Je bent al minstens 10 jaar actief in marketing en hebt idealiter ervaring in categorie- of productmanagement. Je hebt ook al een team geleid of gecoacht.
Leergierig - Je streeft naar optimale klanttevredenheid en organiseert je team in functie van het verwerven en gebruiken van inzichten uit verschillende informatiebronnen.  
Bruggenbouwer - Je komt vanuit inzicht en empathie tot goede afspraken en samenwerkingsverbanden. 
Mensgericht - Je bent een coach met ervaring. Je luistert naar de behoeften van je medewerkers en begeleidt hen om optimaal te functioneren in een uitdagende werkomgeving.
Hands-on aanpak - Je neemt graag zelf projecten in handen, samen met collega’s. Zo blijf je ook bijdragen tot het positioneren van onze merken.
Organisatie - Je weet hoofd- en bijzaak van elkaar te onderscheiden en legt zo de juiste prioriteiten.

Wij bieden:
Impact - Je bent actief betrokken bij de realisatie van belangrijke Belgische merken en krijgt de kans om je team zelf aan te sturen op vlak van organisatie, verantwoordelijkheden en ontwikkeling.
Verantwoordelijkheid - Je voert mee het strategisch plan uit van Corporate Marketing.
Initiatief - Je werkt in een stimulerende werkomgeving van merken die in volle ontwikkeling zijn, met ruimte voor nieuwe ideeën.
Blijven leren - Je komt in een waarden-gedreven omgeving terecht waar je kan groeien, en waar respectvol met mensen wordt omgegaan. 
Extralegale voordelen – Naast een aantrekkelijk loonpakket krijg je ook heel wat extralegale voordelen zoals maaltijdcheques en winstdeelname.
Halle
24990-VLP2-UBA
https://jobs.colruytgroup.com/nl/v/13574