Blijf op de hoogte van de belangrijkste insights uit de sector

Maak account

Teammanager Marketingcommunicatie CCX

Teammanager Marketingcommunicatie CCX

Colruyt Group
Teammanager Marketingcommunicatie CCX
Functie:
Als teammanager stuur je een multidisciplinair team aan dat omnichannel-marketingcommunicaties uitwerkt voor de interne opdrachtgevers van Colruyt Group. Jij ziet erop toe dat alle gemaakte afspraken (op vlak van timing, budget en kwaliteit) correct worden nageleefd.


Customer Communication & Experiences (of CCX) is het full-service communicatiebureau van Colruyt Group en al zijn merken. Elke marketingbriefing vertalen we in een sterk communicatieconcept met maximaal effect. En de communicatiemiddelen maken we zelf of in nauwe samenwerking met externe partners: print, digitaal, video, imagocampagnes, direct mail, gepersonaliseerde communicatie, …


Wat je concreet doet?
•Je coacht en begeleidt een multidisciplinair team van copywriters, graphic designers, webmasters en coördinatoren (alles samen 20 tot 25 medewerkers). Je zorgt ervoor dat de opgeleverde marketingcommunicaties beantwoorden aan de gemaakte afspraken (timing, budget en kwaliteit).
•Je communiceert op heldere en klantgerichte wijze met de interne partners (de opdrachtgevers), de account- en productieteams, de foto/videostudio en de ad hoc-freelancers.
•Je bent de eindverantwoordelijke voor de lancering van de marketingcommunicaties, volgens de afgesproken service level agreements.
•Je inspireert je team, kent hun sterktes en zwaktes en slaagt erin hen als een geoliede machine aan te sturen. Je regeert niet met ijzeren hand maar schept vanuit coachend leiderschap het kader waarbinnen jouw teams zelfstandig hun ruimte en verantwoordelijkheid opnemen.
•Je bent verantwoordelijk voor een vlotte organisatie en de resourceplanning binnen je team. Je kan hiervoor rekenen op ondersteuning van een planner: je eigen rechterhand binnen het team.

•Je loodst je team vlot door de huidige organisatieveranderingen: de organisatiestructuur van CCX evolueert, waarbij de focus voortaan ligt op multidisciplinaire teams die voor specifieke merken werken.

Je werkt nauw samen met je collega-teammanagers, met de accountmanagers en met de overkoepelende creatief directeur die instaat voor de volledige branding. Samen zorgen jullie ervoor dat onze interne partners met vertrouwen en enthousiasme de samenwerking met CCX blijven verderzetten.

Je werkt in Halle.

Profiel:
•Ervaring – Je hebt een ruime ervaring (5 tot 10 jaar) binnen de advertisingwereld. Je bent vertrouwd met omnichannel-marketingcommunicatie en bent mee met de nieuwste digitale trends. Heb je ook ervaring met leidinggeven en people management? Dan is dat een flinke plus.

•Eigen initiatief – Als teammanager structureer en ontwikkel je zelf jouw team. Je beslist zelf hoe je dat het beste invult: teambuilding-events, werkgroepen, verantwoordelijkheden toekennen, enz.
•Organisatie – Je bent een sterk analytische geest die makkelijk hoofd- van bijzaak onderscheidt en de juiste prioriteiten weet te leggen. Je bent een kei in organisatie en planning en behoudt altijd het overzicht.
•Empathie en diplomatie – Je luistert actief naar de wensen en behoeften van je medewerkers. Je helpt hen om elke dag beter te worden in hun domein. En zij zijn gerust met jou aan het roer.
Talenkennis – Je communiceert vlot in het Nederlands en hebt een basiskennis Frans.

Wij bieden:
•Stimulerende werkomgeving – CCX verzorgt marketingcampagnes voor tientallen brands en maakt gebruik van de nieuwste (digitale) technologieën. Je bent mee met de nieuwste trends en geen enkele dag is dezelfde.

•Uitdaging – Jouw missie? Je maakt van de afdeling marketingcommunicatie een organisatie waar operational excellence de norm is en waar kwaliteit, betrouwbaarheid en efficiëntie vanzelfsprekend zijn. Je houdt van mensen en begrijpt dat zij je ‘goud’ zijn. Met hen en dankzij hen zorg je voor tevreden opdrachtgevers.

•Impact en verantwoordelijkheid – In je job zie je snel de impact van de projecten waar jouw medewerkers mee bezig zijn. Jij draagt daarbij een grote verantwoordelijkheid: je zorgt ervoor dat alle marketingcommunicaties er komen, picobello en volgens de gemaakte afspraken.
•Grondige opleiding – Je kan rekenen op een ruim aanbod van interne en externe opleidingen, afgestemd op jouw ervaring en competenties. Zo ontwikkel je optimaal je talenten.

•Aantrekkelijk loonpakket – Boven op een aantrekkelijk loon krijg je extralegale voordelen zoals maaltijdcheques en winstdeelname.
Halle
26549
https://jobs.colruytgroup.com/nl/v/15011