Blijf op de hoogte van de belangrijkste insights uit de sector

Maak account

Website Specialist – Digital Communication (m/v)

Website Specialist – Digital Communication (m/v)

Belfius
Website Specialist – Digital Communication (m/v)
Als expert(e) digitale communicatie zorg je voor de innovatie en evolutie van onze websites.

1. Visie, strategie en innovatie

Je hebt een natuurlijke interesse in online- en digitale communicatie. Je ontwikkelt een duidelijke visie op de rol van onze website (belfius.be) in het geheel van alle digitale kanalen en formuleert proactief innoverende voorstellen om die voortdurend state of the art te houden. Daarom volg je van dichtbij de evolutie van best practices op de markt.
Analyse van data wordt ook steeds belangrijker. Je haalt het maximale uit alle cijfers die je ter beschikking hebt (gebruik van de verschillende delen van de website, inclusief het in kaart brengen van de website customer journeys) om onze aanpak voortdurend te verfijnen.

2. Website

Je kan analyseren wat een doelgroep online nodig heeft en dit vertalen in een concept voor een website die naadloos aansluit bij je doelstelling. Je weet (bijna) alles over responsive websites, de kracht van landingpages, het belang van data, het cruciale van een optimale klantenbeleving, de juiste content en tools om je website excellent te maken.

3. Project management

Grote en soms complexe communicatieprojecten trekken doe je graag, zelfstandig en goed. Dit kan gaan om het innoveren van websites en het uitbouwen van interactieve tools. Jij bent verantwoordelijk voor alle communicatieve aspecten in de projecten of trekt een project van A tot Z. Je kan dus de handen uit de mouwen steken en projecten aansturen binnen gevraagde deadlines en budget, van analyse tot realisatie.
Brussel
https://www.belfius.be/webapps/nl/jobs/detail/00004670