marketing & content expert

marketing & content expert

Touring Verzekeringen
marketing & content expert
Beschrijving van de onderneming

Touring Verzekeringen is de leider in directe verzekeringen in België. Onze 170 medewerkers zetten zich elke dag in om onze klanten en partners te verzekeren van een kwalitatieve en persoonlijke dienstverlening. Touring Verzekeringen is er altijd in geslaagd om een bedrijf op mensenmaat te blijven. Zowel in onze moderne ruimtes in het Brusselse Tour & Taxis, in ons satellietkantoor in Tongeren als in de tien shops verspreid over heel België heerst een familiale en informele sfeer die ons jong bedrijf in volle groei perfect weerspiegelt. In het kader van die groei is Touring Verzekeringen op zoek naar een marketing & content expert.


Jouw verantwoordelijkheden

Als marketing- & contentexpert ben je van A tot Z verantwoordelijk voor het contentbeheer:

Je ontwikkelt en onderhoudt een contentstrategie op basis van de positionering en de doelen op korte en lange termijn van het bedrijf;
Je bedenkt concrete acties voor deze strategie, lanceert deze acties en volgt ze van A tot Z op, binnen het vooraf bepaalde budget. Je neemt daarnaast actief deel aan de evaluatie van de gevoerde projecten;
Je waakt over de tone of voice van het bedrijf.
Je bent verantwoordelijk voor de interne communicatie:

Je ontwikkelt en onderhoudt een communicatieplan;
Je draagt bij tot de ontwikkeling van communicatietools en –processen om de informatiestroom te optimaliseren.
Je neemt actief deel aan de activiteiten en de ontwikkeling van het departement Customer Engagement (marketing) waartoe je behoort:

Je neemt deel aan de lancering van wervings- en retentiecampagnes;
Je hebt aandacht voor de veranderingen op de markt, je identificeert opportuniteiten en stelt acties voor die bijdragen tot de doelen van het departement en de klantenervaring.

Het profiel dat we zoeken

Je hebt een opleiding én ervaring in marketing en/of communicatie. Schrijven gaat jou gemakkelijk af: je goochelt met woorden, past elke boodschap aan zijn kanaal en doelgroep aan. Je kan unieke en creatieve content beoordelen en laten evolueren. Je denkt vanuit het standpunt van de klant. Je hebt ervaring met zowel online- als offlinecontent en volgt de digitale actualiteit op de voet. Meerdere projecten gelijktijdig beheren is een koud kunstje voor jou. Je bent zelfstandig maar werkt even graag in team, je bent proactief en werkt gestructureerd. Je beheerst het Nederlands perfect en drukt je goed uit in het Frans (mondelinge en geschreven kennis).


Wat we jou kunnen aanbieden

Een afwisselende functie binnen een dynamisch team.
Autonomie op maat van je competenties.
Kantoren in het prestigieuze gebouw van Tour & Taxis, makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer.
Touring Verzekeringen - Tour & Taxis, Brussel
Wil jij je energie en je talent inzetten voor een verzekeringsmaatschappij in volle groei? Wil je werken in een innoverend, dynamisch en modern kader? Stuur meteen je cv via het online formulier op www.touring-verzekeringen.be/contact of per e-mail naar recruitment@tatv.be.