Bekijk onze Training 24/7 en krijg een gratis Kinepolis ticket!

Ontdek het aanbod

Instore Communication

Hoe zorg ik voor een maximale impact van instore communicatie op het gedrag van de shopper?

 • Master Class
  Online
Niveau: Advanced

Sprekers

 1. Jasper Scheir

  Jasper Scheir

  Founder, OneInchWhale

  Jasper Scheir is een hybride onderzoeker in hart en ziel met meer dan 15 jaar ervaring aan zowel klant en agentschapszijde.  Jasper heeft een uitgesproken interesse voor gedragswetenschappen en alles wat kan helpen het shopper en consumentengedrag te begrijpen. In dit opzicht is Jasper steeds op zoek naar innovatieve aanpakken, methodes en tools.  Jasper heeft verschillende awards gewonnen in de industrie en is gastdocent aan Luca School of Arts. 

   

 2. Wim Hamaekers

  Wim Hamaekers

  Founder, OneInchWhale

  Wim Hamaekers is een expert in consumenten en shopper gedrag en is gepassioneerd over hoe consumenten en shoppers zich gedragen en beslissingen nemen.  Dit leidde tot de ontwikkeling van methodes en aanpakken om het consumentengedrag beter te doorgronden waarmee hij 3 Esomar awards won. Wim heeft meer dan 20 jaar ervaring aan klant- en agentschapszijde.  Hij is hiernaast ook gastdocent aan de Vrije Universiteit Brussel, De Artevelde Hogeschool en Erasmus University in Rotterdam, en een veelgevraagd keynote speaker op internationale congressen.

  Wim Hamaekers en Jasper Scheir zijn oprichters van One Inch Whale, een insights consultancy bedrijf dat mensen en merken wil helpen relevant en duurzaam te zijn in een steeds complexere wereld.  Ze zoeken hierbij naar agile en kost efficiënte oplossingen zonder aan diepgang, nodig om gefundeerd beslissingen te nemen, te verliezen. Gezien het belang van kleur in onze beslissingen richtten ze onlangs een joint Venture Research & Visual Nudging op met Color Navigator.

Inschrijven
 • 2022
 • E-commerce & Sales

Log in om te zien welke tickets voor jou beschikbaar zijn.

Registreer

Prijzen

 • UBA-lid | merk: deelname is inbegrepen in het UBA-lidmaatschap. 
 • UBA-lid | expertisepartner: € 140 (excl. BTW). Betaling na ontvangst van de factuur.
 • Standaard: € 280 (excl. BTW). Betaling na ontvangst van de factuur.

Deze training wordt online via Zoom gegeven. Schrijf u in om deel te nemen, u ontvangt verdere instructies per mail.