Bekijk onze Training 24/7 en krijg een gratis Kinepolis ticket!

Ontdek het aanbod

Data & Technology: Wat is het gepaste digitale ecosysteem voor mijn datastrategie?

In deze sessie bekijken we hoe een goed ecosysteem voor digitale data in elkaar zit en hoe u het kunt opbouwen met de juiste data en de geschikte partners.

Als marketeer is het uw taak om mee te werken aan de business doelstellingen van uw bedrijf. Om dat op een efficiënte manier te doen, kunt u een beroep doen op data. Als die tenminste optimaal worden verzameld, beheerd, geanalyseerd en ingezet. 

Tegenwoordig is door de hoeveelheid data en het belang van first-party data de druk op bedrijven en marketingdiensten in het bijzonder ontzettend groot, vooral nu er op zoek moet worden gegaan naar een alternatief voor de third-party cookies, die binnenkort verdwijnen. 

Het is dan ook van groot belang om over een krachtig en efficiënt ecosysteem voor digitale data te beschikken. 

In deze twee sessies van de Expert Community Data & Technology zoeken we samen met adverteerders en experts het antwoord op twee vragen: "Wat is het gepaste digitale ecosysteem voor mijn datastrategie?" en "hoe zorg ik ervoor dat het digitaal ecosysteem goed wordt toegepast in mijn bedrijf?".

Tijdens deze sessie op 25 mei zullen we daarom de volgende vragen behandelen: "Wat is het gepaste digitale ecosysteem voor mijn datastrategie?"

In deze sessie bekijken we wat een goed ecosysteem voor digitale data omvat en hoe u het kunt opbouwen rond de juiste data en met de juiste partners. Adverteerders komen uitleggen hoe zij hun gegevens hebben ingezet voor hun zakelijke en marketingstrategie. Experts en agentschappen komen toelichten hoe u een performant data-ecosysteem kunt invoeren.

Sprekers al bevestigd:

  • Delhaize : Xavier Valentini, Data & Analytics Manager et Olivier Tricot, IT Domain Lead Customer Engagement
  • D'Ieteren : José‚Äč Fernandez, Chief Customer Experience, Marketing & Digital Officer
  • Numberly : Nicolas Filatieff, Managing Director and Data platforms & CRM Expert
  • Pitchpoint : Chris Van Roey, Agency Ecosystem Expert 
  • Accenture Interactive : Karolien Vanherp, Key Customer Experience Strategist

Data & Technology Expertise Community Presidents:

  • Vincent Dumon, Colruyt Group, Project manager data monetization
  • Sylvie Vandevelde, Itsme , Communication Manager

Om verder te gaan, nodigen we u uit om tijdens deze Expert Community op 21 oktober de volgende vraag te bespreken: "Hoe zorg ik ervoor dat het digitaal ecosysteem goed wordt toegepast in mijn bedrijf?". U kunt hier de informatie vinden en u registreren.

  • 2022
  • Data & Technology

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Prijzen

De UBA Expert Communities zijn geprivilegieerde momenten waarop managers en experts specifieke onderwerpen bespreken om hun merken te helpen evolueren. Deelname is gratis en exclusief voor Adverteerders UBA-leden. Het delen van ervaringen staat centraal.