Expert Community Research Panels - GfK & Nielsen

Tijdens de Expert Community Research Panels op 01/06 presenteren Nielsen en GfK de laatste inzichten uit hun panels en data.

Naar jaarlijkse gewoonte gaat de eerste sessie van de Expert Community Research Panels over de evoluties van het vorige jaar. Aan de hand van hun paneldata geven NielsenIQ (retaildata) en GfK (Consupanel) elks hun visie op de voornaamste tendenzen van vorig jaar. Daarnaast hebben we hen ook gevraagd om ons inzage te geven in de impact van de hoge inflatiecijfers op het consumentengedrag voor de eerste maanden van 2022.  

Zoals steeds streven we ernaar om de deelnemers nieuwe inzichten aan te reiken. We zijn ervan overtuigd dat deze inzichten de FMCG wereld helpen om koers te houden in deze woelige tijden. 

Mis deze kans niet om meer te leren en uw vragen te stellen aan onze sprekers. We kijken ernaar uit om jullie opnieuw in de kantoren van de UBA te mogen ontmoeten. 

Inschrijven
  • 2022
  • Research & Insights

Meld u aan of maak een account om te kunnen inschrijven

Registreer

Prijzen

De UBA Expert Communities zijn geprivilegieerde momenten waarop managers en experts specifieke onderwerpen bespreken om hun merken te helpen evolueren. Deelname is gratis en exclusief voor Adverteerders UBA-leden. Het delen van ervaringen staat centraal.