Training 24/7: Video opleidingen die altijd en overal beschikbaar zijn zodat u op uw eigen ritme kan bouwen aan uw kennis

Ontdek het aanbod

Expert Community Attention In Media

Hoe kunnen we als adverteerders inzetten op de aandacht van de consument? 

Taal: French Dutch English

In een wereld van fake news, feiten en een uitgeputte en selectieve aandacht voor alles wat ons omringt, is het als adverteerder niet eenvoudig om de aandacht van de consument te trekken en vooral te behouden. 

Welke tools hebben adverteerders nodig en welke zijn de mythes rond consumentenaandacht die we kunnen ontkrachten? VIA heeft onderzoek gevoerd naar “aandacht in media” en hoe we als adverteerders in een complex medialandschap kunnen navigeren om op basis van wetenschappelijk onderzoek optimale resultaten te boeken. We bespreken hoe we KPIs rond aandacht kunnen doen evolueren, aan welke standaarden zichtbaarheid (viewability) eigenlijk moet voldoen en wat het verband is tussen omzet en aandacht. 

Tim Van Doorslaer, die het onderzoeksteam van DPG Media aanvoert, zal de belangrijkste learnings uit de studie uitleggen en zorgen voor een interessante discussie

Informatieuitwisseling staat centraal in onze Expert Communities. Er is dus voldoende tijd voorzien tijdens de sessie om de spreker alsook andere deelnemers vragen te stellen. Uitwisseling is het belangrijkste.

Inschrijven
  • 2022
  • Data & Technology
  • Media

Log in om te zien welke tickets voor jou beschikbaar zijn.

Registreer

Prijzen

De UBA Expert Communities zijn geprivilegieerde momenten waarop managers en experts specifieke onderwerpen bespreken om hun merken te helpen evolueren. Deelname is gratis en exclusief voor Adverteerders UBA-leden. Het delen van ervaringen staat centraal.