Bekijk onze Training 24/7 en krijg een gratis Kinepolis ticket!

Ontdek het aanbod

Customer Experience Trends and Measurement

De UBA Expert Community CMI (Consumer & Market Insights) legt de focus op alles wat verband houdt met marktonderzoek en de analyse van de attitudes, noden en het gedrag van de consument. 

Taal: French Dutch English
 • 9:00 - 12:30
  • Introductie met ontbijt

  • Verwachtingen van de klant

   Patrick Maes , Hoofd Customer, Sales, Marketing en Innovation Advisory of KPMG België

   Belangrijke inzichten en tendenzen in de verwachtingen van de klant.

   KPMG heeft een specifieke methodologie ontwikkeld om klantenervaringen te beoordelen en te verbeteren. Het KPMG-model is gebaseerd op 6 pijlers van CX en wordt ondersteund door lopend onderzoek waarbij wereldwijd meer dan 100.000 klanten uit verschillende landen en sectoren zijn betrokken. Het CEE-onderzoek - Customer Excellence Experience - vormt de basis van KPMG's werk bij het definiëren van klantgerichte strategieën en het vormgeven van klantervaringen voor klanten in het bank- en verzekeringswezen, de detailhandel, FMCG en B2B.

  • Meten van Customer Experience

   Nick Hague , Oprichter en Head of Growth of B2B International Yves Van Dorsselaer , Excap

   Innoverende methoden in het meten van Customer Experience, met aandacht voor zowel de B2C als B2B context.

   1. Superpowered B2B Customer Experiences - nu de verwachtingen van kopers in hoog tempo veranderen, moeten merken snel handelen om de klantervaringen die ze leveren te transformeren en de concurrentie een stap voor te blijven. In deze sessie zal Nick Hague van B2B International ingaan op de bevindingen van hun recente Superpowers-onderzoek onder meer dan 3.000 B2B-kopers om te identificeren hoe merken superkrachtige B2B-klantervaringen kunnen leveren en een merk kunnen opbouwen om de concurrentie een stap voor te blijven.                                                        
   2. Het gedrag en de verwachtingen van klanten zijn de laatste jaren radicaal veranderd. Overstappen van offline naar online en weer terug is de nieuwe norm geworden en een naadloze customer journey is dan ook een noodzaak. Sterker nog, de rol van medewerkers in het creëren van een geweldige klantervaring is nu groter dan ooit tevoren.
  • Deel uw ervaring rond Customer Experience met andere deelnemers

   Round-table voor het delen van de ervaringen rond customer experience.

 • 2022
 • Research & Insights

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Prijzen

De UBA Expert Communities zijn geprivilegieerde momenten waarop managers en experts specifieke onderwerpen bespreken om hun merken te helpen evolueren. Deelname is gratis en exclusief voor Adverteerders UBA-leden. Het delen van ervaringen staat centraal.