Blijf op de hoogte van de belangrijkste insights uit de sector

Maak account

Afgelopen Expert Communities

 1. 13 sep

  Online Expert Community Research, Data & ROI - CMI

  Hoe wordt kennis impactvol gedeeld binnen de organisatie? 
  De hoeveelheid data is enorm toegenomen. Hoe kunt u inzichten, onderzoeksresultaten en andere data op een impactvolle en efficiënte manier communiceren en delen binnen het bedrijf? 

  Meer informatie
 2. 23 jun

  Online Expert Community Omnichannel & Sales. Verkopen in een virtuele wereld: digitale beurzen en phygitale oplossingen

  Batibouw en het Autosalon. Twee belangrijke fysieke commerciële beurzen die het voorjaar in België domineren. De pandemie zorgde ervoor dat beide geannuleerd werden. Welke alternatieven werden ontwikkeld? Welke impact heeft dit gehad op de verkoop van exposanten? En wat betekent dit als de beurzen terug door kunnen gaan? 

  Meer informatie
 3. 11 jun

  Online Expert Community Content Marketing: vertrouwen opbouwen met Content Marketing

  Vertrouwen opbouwen kan jaren duren, maar kan ook zo weer weg zijn. Wat is vertrouwen en hoe bouwen we een vertrouwensband met onze stakeholders op?

  Meer informatie
 4. 09 jun

  Het einde van de third party cookies, prioriteiten en kansen voor adverteerders en media

  We zullen in detail bespreken wat de gevolgen zijn van het einde van de Third Party Cookies voor adverteerders en hun campagnes.

  Meer informatie
 5. 27 mei

  Online Expert Community: De kracht van de media gebruiken om uw Employer Branding te boosten

  Références en Jobat bundelen hun krachten en stellen hun expertise ter beschikking. Kom kennismaken op onze Online Expert Community. Daar zullen we debatteren over wat de beste mediamix is met het oog op Employer Branding.

  Meer informatie
 6. 17 mei

  Online Expert Community Research, Data & ROI - CMI: Agile & DIY research tools

  Steeds meer organisaties werken agile en dat vereist ook nieuwe vormen van onderzoek. De vraag naar flexibel, snel en do-it-yourself onderzoek neemt sterk toe. Hoe hebben de marktonderzoekbureaus zich aangepast en welke tools bestaan er? 

  Meer informatie
 7. 28 apr

  Online Expert Community Research Panels: Gfk & Nielsen

  Tijdens de Online Expert Community Research Panels op 28/4 presenteren Nielsen en GfK de laatste inzichten uit hun panels en data.

  Meer informatie
 8. 22 apr

  Online Expert Community : Content marketing & Advertising, Happy marriage?

  Over de verschillen en gelijkenissen tussen Advertising en Content marketing is al veel gezegd en geschreven. Maar waar staan we tegenwoordig?

  Meer informatie
 9. 31 mrt

  Online Expert Community Omnichannel & Sales: Marketplaces

  Verkopen op Marketplaces. Een slim idee of niet? Tijdens de Expert Community van 31 maart geeft Matthias Laqueur van Bossdata een kort overzicht van alle strategische en operationele vragen die merken in dit kader moeten beantwoorden. Onze tweede gastspreker, Wim Mathues van Decathlon presenteert de learnings gedurende de voorbije maanden sinds de lancering in België, met ook de “go-live” in de rest van Europa in het verschiet.

  Meer informatie
 10. 26 mrt

  Online Expert Community Paid Media: (local) 3rd party campaign verification

  Transparantie in het digitale landschap is altijd belangrijk geweest, maar het blijft een continue uitdaging. Het is niet voldoende om Invalid Traffic te vermijden. Het is zeker zo belangrijk dat een adverteerder kan opvolgen of hij wel degelijk zijn doelgroep bereikt op elk platform. Dat zorgt voor hogere kwaliteitsstandaarden en komt de werking en de transparantie van de hele sector ten goede.

  Meer informatie