Blijf op de hoogte van de belangrijkste insights uit de sector

Maak account

Afgelopen Expert Communities

 1. 05 mrt

  Beurzen als touchpoint in uw sales strategie met bezoek aan Batibouw

  Deelnemen aan een beurs: hoe relevant is dat vandaag? Met geleid bezoek aan Batibouw. De Expert Community Omnichannel & Sales nodigt u uit om de dynamiek en toegevoegde waarde van een beurs onder de loupe te nemen. 

  Meer informatie
 2. 21 feb

  EC Research, Data & ROI - CMI

  De Expert Community CMI legt de focus op alles wat verband houdt met marktonderzoek en de analyse van het gedrag van de consument. Onderwerp 21/2: Jaarlijks evaluatie van de marktonderzoeksbureaus 

  Meer informatie
 3. 19 feb

  Employee Advocacy to boost your (Employer) Branding

  Hoe overtuigen we onze collega's om onze posts te delen en aldus een reële impact te creëren voor HR en Corporate Marketing?

  Meer informatie
 4. 13 dec

  Paid Media 13 12 2019

  Media and business performance + TV Key Facts
  Hoe zijn mediaplan bouwen om de resultaten van e-sales te beïnvloeden? Wat zijn de belangrijkste trends in het laatste TV Key Fact study van RTL Ad Connect?

  Meer informatie
 5. 02 dec

  De marketer als orkestmeester

  Welke aanpak kunt u - als marketer die al die kanalen wil orkestreren rond de klant - volgen om consistente boodschappen uit te sturen ? Tijdens deze expert community worden we bijgestaan door de bedrijven IBM en SAS.

  Meer informatie
 6. 13 nov

  Employer Branding om de jonge talenten van morgen aan te trekken

  Begrijp de verwachtingen van jonge talenten om uw Employer Branding-strategie naar hen te ontwikkelen - Onderzoek door Universum in 2019

  Meer informatie
 7. 07 nov

  EC Omnichannel & Sales 07 11 2019

  Deze keer gaan dieper in op Net Revenue Management (NRM) en Revenue Growth Management (RGM). Hoe implementeert u dit in uw organisatie met een tastbare P&L impact? Wat zijn de pitfalls & key succes factoren?

   

  Meer informatie
 8. 23 okt

  EC Research, Data & ROI: Panels 23 10 2019

  In samenwerking met een werkgroep van UBA-leden formuleerden we 6 vragen voor zowel Nielsen als GfK, want we zijn benieuwd hoe zij de impact van toekomstige trends op de omvang van hun panels zullen counteren. Kom mee van gedachten wisselen tijdens het Expertise Center Research, Data & ROI Panels.

  Meer informatie
 9. 16 okt

  Agency Management: Briefing & Debriefing

  We gaan in deze sessie dieper in op cruciale onderwerpen om zo tot een geslaagde communicatie te komen: de briefing en de creatieve debriefing. Hoe zorgt u ervoor dat de briefing correct vertaald wordt in een creatieve briefing? Hoe stuurt u het geleverde werk bij op een constructieve manier?

  Meer informatie
 10. 10 okt

  De Key Learnings van het Content Marketing World Congress

  Het Content Marketing World Congress in de Amerikaanse stad Cleveland is een van die evenementen waar jaarlijks de nieuwste ontwikkelingen en trends in contentmarketing worden voorgesteld.

  Meer informatie