Omnichannel & Sales 2018 09 21

Expert community,

Bert Martin Ohnemüller heeft meer dan 30 jaar ervaring in leadership, marketing en sales. Tijdens zijn interactieve presentatie belooft hij enkele belangrijke inzichten uit de neurowetenschap, evolutionaire biologie en positieve psychologie met ons te delen. Stijgende verkoopcijfers en een hoge ROI zijn tegenwoordig cruciale KPI's in de dagelijkse bedrijfsvoering van elke onderneming. De vraag is hoe we de verkoop kunnen stimuleren in verzadigde markten waar de concurrentie moordend is. 

Bert zal ons enkele inzichten verschaffen en een discussie leiden over de volgende onderwerpen:

  • Verkopen betekent begrijpen
  • Hoe we de realiteit waarnemen
  • De impact van onze evolutionaire filters op de manier waarop we zakendoen
  • Doorslaggevende succesfactoren in sales: leidinggeven, communiceren en inspireren
  • Hoe het reële potentieel van het bedrijf, het team en de individuen aanspreken en activeren

Ons doel is een interactieve workshop, met deze presentatie als uitgangspunt. Het wordt een spannend avontuur waarin we meer te weten komen over 'het decennium van de mensheid', met een brede waaier van voorbeelden en cases.

Het cv van Bert Martin Ohnemüller: Bert is eigenaar en CEO van de Neuromerchandising Group in Frankfurt, Duitsland. Hij heeft ruim 35 jaar ervaring in marketing, sales & communication. Sinds de oprichting van de Neuromerchandising Group leidde hij meer dan 1000 projecten en werd hij als keynotespeaker gevraagd op 300 congressen en evenementen. Tussen 1996 en 2007 was hij internationale voorzitter van POPAI. Bert is een doener en een ondernemer. Hij deelde zijn visionaire ideeën op workshops en geeft vaak lezingen in bedrijven, zoals Ferrero, CNL, Porsche enz.

We kijken reikhalzend uit naar dit inspirerende evenement samengebracht door SMA en UBA.

  • Omnichannel & Sales
  • CMI
  • Insights

Sorry, de inschrijvingsperiode is voorbij.

Voorwaarden en prijzen

Deelname aan de Expert Communities is volledig gratis en exclusief voorbehouden aan leden van UBA.