Blijf op de hoogte van de belangrijkste insights uit de sector

Maak account

Online Expert Community Paid Media (AM)

De Expert Community wordt online gegeven. Schrijf u in om deel te nemen, u ontvangt een bevestigingsmail met verdere instructies.

De gezondheidscrisis door het coronavirus heeft zware gevolgen gehad voor de Belgische economie, de reclamesector en de vele bedrijven die hun inkomsten hoofdzakelijk uit reclame halen. Die laatste zagen hoe vrijwel alle reclamecampagnes die bij hen waren geboekt werden geannuleerd of uitgesteld, hetzij op tv, radio of affichage. Veel merken hebben ervoor gekozen om hun communicatiestrategie over een andere boeg te gooien en zich zodoende aan te passen aan de heersende pandemie. 

De angst die zich over ons meester maakte, veroorzaakte een verschuiving in het consumentengedrag. Het medialandschap en de manier van communiceren zijn voorgoed veranderd. 

Wat was, achteraf gezien, de precieze impact van de pandemie op de Belgische adverteerder en andere stakeholders? Wat zijn de toekomstige evoluties in het Belgische medialandschap? Hoelang zal het duren vooraleer we van herstel kunnen spreken?

Het zijn stuk voor stuk cruciale vragen die we niet met exacte wetenschap kunnen beantwoorden, maar waar we wel inzicht in krijgen door informatie met elkaar uit te wisselen. De heersende onzekerheid is groot en elke adverteerder heeft zijn eigen manier om de gezondheidscrisis aan te pakken. Dit forum is een geknipte kans om van elkaar te leren.

Alessandro Papa, Managing Director Dentsu Aegis Network, staat in voor het goede verloop van deze sessie.

Informatieuitwisseling staat centraal in elke Expert Community. Er is dus meer dan voldoende tijd voorzien tijdens de sessie om elkaar vragen te stellen en ervaringen met elkaar uit te wisselen.

Programma

  • Paid Media

Sorry, de inschrijvingsperiode is voorbij.

Voorwaarden en prijzen

De Online Expert Community is exclusief voor UBA leden. Deelname is inbegrepen in het UBA lidmaatschap.