Blijf op de hoogte van de belangrijkste insights uit de sector

Maak account

Online Expert Community Paid Media

De Expert Community wordt online gegeven. Schrijf u in om deel te nemen, u ontvangt een bevestigingsmail met verdere instructies.

De aanhoudende waardegroei van de BrandZ Top 100 toont duidelijk aan dat sterke merken nu veel beter geplaatst zijn dan tijdens de wereldwijde economische crisis van 2008-2009. De analyse van Kantar bewijst dat een sterke merkwaarde essentieel was voor het herstel na de wereldwijde financiële crisis. Tussen 2006 en 2020 nam de volatiliteit van de BrandZ™ Global Top 100 af terwijl twee derde van de groei in die periode afkomstig is van mensen die al weten welk specifiek merk ze zullen kiezen. Die vaststelling houdt verband met de aanzienlijke verbetering en sterkte van de merkwaarde in vergelijking met 10 jaar geleden. Terwijl COVID-19 gevolgen heeft voor zowat iedere onderneming, ongeacht grootte of locatie, kan en zal een consistente investering in marketing helpen om de crisis door te komen.

De COVID-19-pandemie leidt tot een nieuw soort normaal, waarbij we moeten anticiperen op een grote verandering in context en vraag in de nabije toekomst. De vraag waarop we een antwoord moeten vinden is hoe de veranderende context nieuwe kansen creëert of hoe we kunnen vermijden dat onze merken irrelevant, onpopulair of onduidelijk worden. Dé hamvraag is dus: hoe kunnen merken de vraag aanzwengelen?

Graham Staplehurst bespreekt hoe merken meer dan ooit moeten inspelen op de hele levenscyclus van de koper

Daren Poole heeft het over de rol van reclame in het beïnvloeden van beslissingen in een multikanaalswereld

Informatieuitwisseling staat centraal in elke Expert Community. Er is dus meer dan voldoende tijd voorzien tijdens de sessie om elkaar vragen te stellen en ervaringen met elkaar uit te wisselen.

  • Paid Media

Sorry, de inschrijvingsperiode is voorbij.

Voorwaarden en prijzen

De Online Expert Community is exclusief voor UBA leden. Deelname is inbegrepen in het UBA lidmaatschap.