Blijf op de hoogte van de belangrijkste insights uit de sector

Maak account

Online Expert Community Paid Media: (local) 3rd party campaign verification

Online Expert Community Paid Media: (local) 3rd party campaign verification

Transparantie in het digitale landschap is altijd belangrijk geweest, maar het blijft een continue uitdaging. Het is niet voldoende om Invalid Traffic te vermijden. Het is zeker zo belangrijk dat een adverteerder kan opvolgen of hij wel degelijk zijn doelgroep bereikt op elk platform. Dat zorgt voor hogere kwaliteitsstandaarden en komt de werking en de transparantie van de hele sector ten goede.

Moeten we vanuit die logica op lokaal niveau dan geen tool ontwikkelen die campagneverificatie en profiling toelaat?

Als een adverteerder op de doelgroep 18-35 jarigen mikt, laat campagneverificatie toe om na te gaan of dat in werkelijkheid ook echt gebeurt. Als een welbepaalde campagne 1 miljoen impressies belooft, laat een snelle 3rd party verificatie toe om te controleren of dat aantal impressies ook effectief gerealiseerd is, en nog mooier, in welke mate ze zichtbaar (viewable) waren. 

Wat is de toegevoegde waarde van een 3rd party verification & profiling tool in digital communicatie ? Welke mogelijkheden bestaan er om zo'n tool nu op lokaal niveau uit te rollen ?

Gastspreker op deze Expert Community van woensdag 26 maart wordt Stef PEETERS, General Manager van het CIM.

Stef Peeters is Algemeen Directeur van het CIM sinds 2008. Als Doctor in de Psychologie verdiende hij zijn sporen als marktonderzoeker en in verschillende marketing en communicatie functies in persbedrijven en reclameregies. Na een passage in een internet start up, werkte hij jarenlang als onafhankelijk consultant en interim manager.

De spreker zal zich uitdrukken in het Nederlands en Frans.

Vragen die u wil behandelen, kunt u ook op voorhand sturen naar zaki@ubabelgium.be

De UBA Expert Communities zijn geprivilegieerde momenten waarop managers en experts specifieke onderwerpen bespreken om hun merken te helpen evolueren. Deelname is gratis en exclusief voor UBA-leden. Het delen van ervaringen staat centraal.

Programma

  • Expert community
  • Paid Media

Sorry, de inschrijvingsperiode is voorbij.

Voorwaarden en prijzen

De Online Expert Community is exclusief voor UBA leden. Deelname is inbegrepen in het UBA lidmaatschap.

Deze sessie wordt online via Zoom gegeven. Schrijf u in om deel te nemen, u ontvangt verdere instructies per mail.