Blijf op de hoogte van de belangrijkste insights uit de sector

Maak account

Online Expert Community Omnichannel & Sales. Verkopen in een virtuele wereld: digitale beurzen en phygitale oplossingen

Verkopen in een virtuele wereld: digitale beurzen en phygitale oplossingen

Batibouw en het Autosalon. Twee belangrijke fysieke commerciële beurzen die het voorjaar in België domineren. Beide worden aanschouwd als de motor in hun markt: de bouw en automotive. De bezoekersaantallen spreken dan ook tot de verbeelding: 200.000 en 400.000 bezoekers. De pandemie zorgde ervoor dat beide geannuleerd werden. Welke alternatieven werden ontwikkeld? Welke impact heeft dit gehad op de verkoop van exposanten? En wat betekent dit als de beurzen terug door kunnen gaan? Dit onderwerp komt aan bod tijdens de volgende Expert Community Omnichannel & Sales op 23/6. 

  • Batibouw pakte dit jaar uit met een virtuele editie. Frédéric François, CEO Fisa (organisatie Batibouw), komt spreken over de do's en don'ts van een digitale beurs. 
  • BMW kwam met een alternatief voor het Autosalon. Ewoud Van der Heyden, Marketing Director bij BMW Group Benelux, doet hun phygitale aanpak uit de doeken. 

Luister en discussieer mee tijdens deze sessie en schrijf u nu in.

De sessie wordt begeleid door Peter Janssen, UCLL, en Niels Vermylen, Viessmann, respectievelijk voorzitter en vice-voorzitter van de Expert Community Omnichannel & Sales.

De UBA Expert Communities zijn geprivilegieerde momenten waarop managers en experts specifieke onderwerpen bespreken om hun merken te helpen evolueren. Deelname is gratis en exclusief voor UBA-leden. Het delen van ervaringen staat centraal.

Inschrijven
  • Expert community
  • Omnichannel & Sales
  • Sponsoring & Events
  • Expert

Meld u aan of maak een account om te kunnen inschrijven

Registreer

Voorwaarden en prijzen

UBA Expert Community Omnichannel & Sales is exclusief voor UBA leden. Deelname is inbegrepen in het UBA lidmaatschap.

Deze sessie wordt online via Zoom gegeven. Schrijf u in om deel te nemen, u ontvangt verdere instructies per mail.