UBA Summer BBQ

Event

De UBA Summer BBQ is een begrip in de adverteerderswereld. Ieder jaar verzamelen zo’n 800 professionals om te genieten van een lekker hapje, een fris drankje in een gezellige sfeer.

Dinsdag 29 Augustus is het zover!

Wat kan u verwachten?

Campari, Schweppes-Orangina, Palm en Delhaize, zorgen ervoor dat u zich bij de eerste slok in Italië waant.

U wilt samen met uw collega's uw look van de avond vereeuwigen? Say Cheese! Mediahuis Connect makes you smile at the UBA Summer BBQ!

Febelmag bezorgt u zoals altijd de magazines waar u graag eens op de cover zou willen staan.

Entertainment zegt u? Bisnode zorgt voor een magische interactie op de noten van onze Italiaanse jazz band.

Als ultieme verrassing bezorgt Universal Music ons een muzikaal intermezzo met niemand minder dan Milo Meskens. New Beginnings, een perfecte startschot.

U bent er nog niet uit wat uw Dolce Vita outfit zal zijn? Die rode jurk of die capribroek? Laat u inspireren door onze pinterest pagina!

Als u ingelogd bent op onze website, kan u de deelnemerslijst bekijken via de tab 'deelnemers'. Het toegangsplan van Ferme de Bilande krijgt u via de 'tab' locatie.

Sorry, de inschrijvingsperiode is voorbij.

Voorwaarden en prijzen

Normaal tarief:

  • 160 euro (excl. BTW) 
  • UBA-leden : 75 euro (excl. BTW) Voor UBA-leden is de deelname reeds gedeeltelijk inbegrepen in het lidgeld.

Gratis annuleren kan enkel schriftelijk (e-mail naar event@ubabelgium.be) tot 1 maand voor het event. Voor annulaties na die dag blijft het bedrag van uw deelname verschuldigd. Mocht u op het laatste moment onverwacht verlet zijn, dan verwelkomen we graag een collega in uw plaats (graag schriftelijk bevestigen).