Blijf op de hoogte van de belangrijkste insights uit de sector

Maak account

Online Executive Forum 'The new role of the Chief Marketing Officer'

Het Online Executive Forum is een nieuw initiatief van UBA. Het concept: we verzamelen een twintigtal leden om een interactief debat te voeren en elkaar te inspireren rond een specifiek onderwerp, dit onder begeleiding van een expert. We richten ons hierbij specifiek naar CEO's en C-level marketing- en communicatieverantwoordelijken.

Op donderdag 29 oktober 2020 van 17u tot 18u30 gaat het UBA Online Executive Forum "De nieuwe rol van de Chief Marketing Officer" door onder begeleiding van Stéphan Loerke, CEO van de World Federation of Advertisers. 

WFA deed een onderzoek naar de rol van de Chief Marketing Officer en interviewde 683 senior marketeers uit 31 landen. De resultaten werden gebundeld in een uitgebreid rapport "The CMO conundrum and the search for the unicorn marketer". Hieruit blijkt dat de rol van de CMO erg breed en divers is, en  in de laatste jaren erg geëvolueerd. CMO's hebben vandaag 3 grote uitdagingen: de economische druk, de technologische complexiteit en de hoge consumentenverwachtingen. Tijdens dit Executive Forum licht WFA haar studie toe en bespreken we samen de complexe en evolerende rol van de CMO in België.

Volgende onderwerpen komen aan bod:
- Wat is de rol van de CMO?
- Wat is het belang van marketing voor het succes van een bedrijf?
- Wat zijn de voornaamste uitdaging voor de marketing organisatie?
- Welke vaardigheden heeft de CMO nodig?
- Hoe kan de CMO een positieve verandering teweegbrengen in onderneming en maatschappij?

Praktische info: 

  • Deze sessie gaat door in het Engels
  • duur: 1,5 uur
  • platform: Zoom.us (u ontvangt de dag voordien een link naar het forum)
  • Chatham House Rule: deelnemers zijn vrij om de ontvangen informatie te gebruiken, maar noch de identiteit noch de connectie van de spreker(s), noch die van andere deelnemers, mag worden onthuld.
  • conform medededingingsrecht
  • elke deelnemer mag zich in zijn eigen taal uitdrukken
  • Event

Sorry, de inschrijvingsperiode is voorbij.

Voorwaarden en prijzen

Het UBA Online Executive forum is exclusief voor UBA leden en op persoonlijke uitnodiging. Deelname is inbegrepen in het UBA-lidmaatschap. Het aantal deelnemers is beperkt tot twintig.