Blijf op de hoogte van de belangrijkste insights uit de sector

Maak account

UBA Online Executive Forum "Zijn reclamebureaus voorbereid op de nieuwe uitdagingen voor merken?"

Het Online Executive Forum is een nieuw initiatief van UBA. Het concept: we verzamelen een twintigtal leden om een interactief debat te voeren en elkaar te inspireren rond een specifiek onderwerp, dit onder begeleiding van een expert. We richten ons hierbij specifiek naar CEO's en C-level marketing- en communicatieverantwoordelijken.

Op donderdag 4 maart 2021 van 17u tot 18u30 gaat het UBA Online Executive Forum over het onderwerp: Zijn reclamebureaus voorbereid op de nieuwe uitdagingen voor merken?

COVID-19 is wellicht de grootste katalysator voor ontwikkelingen in de industrie sinds de komst van het internet. Alle bedrijven en consumenten voelen de invloed ervan. Toonaangevende marketeers krijgen de opdracht meer agile werkwijzes te bedenken die bevorderlijk zijn voor de effectieve bedrijfsresultaten.

Hoe evolueerden klant-bureaurelaties onder druk van de pandemie? En welke oplossingen kunnen we ontwikkelen om efficiënte relaties te behouden op basis van gemeenschappelijke doelen?

Het gesprek wordt geleid door de Voorzitter van onze UBA Expert Community Agency Management, Valérie Bracke - Head of Department Brand, Media & Communication @KBC. Twee gastsprekers komen hun expertise delen: Karen Corrigan – CEO @Happiness Group & ACC Exco member en Anja De Landsheer – Partner @PitchPoint.

Zijn reclamebureaus voorbereid op de nieuwe uitdagingen voor merken?Deze sessie biedt ons de kans om samen de meestvoorkomende uitdagingen aan te pakken en potentiële oplossingen te identificeren.

De volgende thema's komen aan bod:

  • Met welke nieuwe uitdagingen worden merken geconfronteerd?
  • Hoe gaan reclamebureaus daarmee omgaan?
  • Hoe evolueert de relatie tussen adverteerders en hun reclamebureaus?

Praktische info:

  • duur: 1,5 uur
  • platform: Zoom.us (u ontvangt de dag voordien een link naar het forum)
  • Chatham House Rule: deelnemers zijn vrij om de ontvangen informatie te gebruiken, maar noch de identiteit noch de connectie van de spreker(s), noch die van andere deelnemers, mag worden onthuld.
  • conform medededingingsrecht
  • elke deelnemer mag zich in zijn eigen taal uitdrukken
  • Event

Sorry, de inschrijvingsperiode is voorbij.

Voorwaarden en prijzen

Het UBA Online Executive forum is exclusief voor UBA leden en op persoonlijke uitnodiging. Deelname is inbegrepen in het UBA-lidmaatschap. Het aantal deelnemers is beperkt tot dertig.