Blijf op de hoogte van de belangrijkste insights uit de sector

Maak account

UBA Book it "Homo Digitalis"

Sprekers

 1. Thierry Geerts

  Thierry Geerts

  Country Director, Google

  Thierry Geerts is vader van 4 kinderen en studeerde in 1989 aan de Vrije Universiteit Brussel af als Solvay Handelsingenieur. Na zijn studies begon hij zijn carrière als auditor bij Coopers & Lybrand (nu PWC). In 1993 werd hij algemeen directeur van een industriële wasserij, maar zijn passie voor media, online marketing en innovatie bracht hem er al snel toe om die job in te ruilen voor een positie in het management of bestuur bij onder andere Corelio Publishing, Radio Nostalgie, Clickx en Passe-Partout. In 2008 werd hij CEO bij Corelio Business Development en Arkafund.

  Sinds 2011 is hij Country Director bij Google Belgium-Luxembourg. Zo bevindt hij zich in het hart van de digitale revolutie, marketing en het innovatieve ondernemerschap.

  Bovendien is hij lid van de Digital Minds for Belgium en AI4Belgium, een expertisegroep van vicepremier De Croo, Le Conseil du Digital van de Waalse minister van Economie en het bestuur van IAB Europe. Hij is de auteur van Digitalis, how to reinvent our world (NL/FR/ENG/CHIN) en Homo Digitalis (NL/FR). In 2019 riep AMMA hem uit tot Mediapersoonlijkheid van het jaar.

 • Event
 • Corporate & HR
 • Research, Data & ROI

Sorry, de inschrijvingsperiode is voorbij.

Voorwaarden en prijzen

Bent u geen lid van UBA? Ook u kan zich voor dit UBA-event gratis inschrijven. 

Indien u vragen heeft, contacteer ons via contact@ubabelgium.be.