Over UBA Evenementen

Met een ledenbestand van 300 bedrijven biedt UBA een ideaal platform om te netwerken. Als lid van UBA hebt u toegang tot een uniek netwerk van communicatie- en marketingprofessionals.

Trends Day

TrendsDay

De UBA Trends Day is de laatste jaren uitgegroeid tot dé referentie binnen de communicatie- en mediawereld en biedt aan meer dan 1.400 professionals een dag vol inspiratie. Wil u ook bij zijn met de laatste trends op vlak van communicatie, consumer insights, merken en media? Dan mag u de UBA Trends Day niet missen.

XMas Lunch

UBA-XMas-Lunch.jpg

De UBA Xmas Lunch staat onderhand bekend als het topevenement van de communicatiewereld in België. Het evenement bracht in 2014 zo'n 1.450 mensen uit de branche samen. Adverteerders en andere belangrijke spelers uit de mediawereld kijken elk jaar belangstellend uit naar deze feestelijke bijeenkomst.

Summer BBQ

Summer BBQ

Elk jaar organiseren we tijdens de zomer een barbecue. Dit evenement brengt zo'n 800 mensen samen uit de branche. U ontmoet collega’s in een heel aangenaam kader. Het is ook de ideale manier om de vakantieperiode af te sluiten en het nieuwe jaar in te zetten.

Book it

Resized_Children-reading-books-at-park-474967010_3869x2579.jpg

Er komen dezer dagen heel wat nieuwe boeken uit over marketing en communicatie. U hebt helaas niet de tijd om alles te lezen. Daarom nodigt UBA auteurs uit van zorgvuldig geselecteerde boeken voor een presentatie van hun boek tijdens ontbijt, lunch of happy hour. U krijgt een toelichting door de auteur bij de kerngedachten van het nieuwe boek. Bovendien gaat u na afloop naar huis met een exemplaar van het voorgestelde boek.

CEO Breakfast

LAU_037.jpg

Tijdens het CEO Breakfast event brengen we de top van de mediawereld in contact met de CEO's van onze leden-adverteerders. Deelname gebeurt op basis van een persoonlijke uitnodiging.

APOY

APOY-UBA.jpg

Deze prestigieuze award wordt jaarlijks uitgereikt door UBA en PUB aan de meest verdienstelijke adverteerder van het jaar.

Vragen of suggesties? Neem contact op met onze Event Manager