Blijf op de hoogte van de belangrijkste insights uit de sector

Maak account

Advertiser & Agency. A love story? met Frederik Vandermersch (VLAM) en Klaas Fremaut (FOCUS ADVERTISING)

News
Capsule video_VLAM_FOCUS.png

Bekijk onze reeks videofilmpjes over de relatie tussen merken en reclamebureaus: “Advertiser & Agency. A love story?”, De serie is een initiatief van de UBA Expert Community Agency Management, met de steun van sterke persoonlijkheden en merken uit de sector.

Ontdek ons derde formidabele duo VLAM & FOCUS ADVERTISING, met Frederik Vandermersch (Promotion Manager Dairy Products) en Klaas Fremaut (Managing Director), die we allebei hartelijk bedanken.

«Advertiser-Agency. A love story?»
Mis deze unieke videoreeks over de relatie tussen merken en reclamebureaus niet, vanaf 6 oktober op de UBA Website (eerst inloggen op MyUBA, toegankelijk voor iedereen).

Het concept? Adverteerder en bureau gaan in gesprek over de successen en minpunten van hun samenwerking. Er wordt gepraat over strategie, briefing, evaluatie, vergoeding, creativiteit, processen, de relatie enz. Het onderwerp mag dan serieus zijn, toch willen de filmpjes niet té ernstig genomen worden. De ondertoon is amusant, de dialogen zijn eerlijk.

We zetten elke week een duo in de spotlight. Elk duo heeft een eigen chemie. Die diversiteit in samenwerking kan een inspiratiebron zijn om van uw eigen relatie een succes te maken.

Agency Management Video