Resources > Media Key Facts

UBA helpt adverteerders de ROI van hun communicatieplannen te maximaliseren in een open en transparante communicatieomgeving.
Merkenbouwers hebben behoefte aan accurate informatie over media-investeringen en mediabereik in België.
Dankzij Black Tiger Belgium en Nielsen kunnen we belangrjike informatie beschikbaar stellen voor UBA-leden, die te raadplegen zijn via het onderstaande dashboard.

black tiger
Black Tiger Belgium maakt deel uit van de Black Tiger Group (FR), een softwarebedrijf gespecialiseerd in de exploitatie van persoonsgegevens en AVG.

Gebouwd op waarden van ethiek, transparantie en innovatie, helpt Black Tiger bedrijven hun doelstellingen te bereiken door de persoonsgegevens van hun klanten volledig conform te gebruiken.

Zij ondersteunen hun klanten bij het implementeren en optimaliseren van hun business en operationele strategie in overeenstemming met de Europese Verordening Gegevensbescherming.

Meer info? Ga naar www.blacktigerbelgium.tech

nielsen
Nielsen is de autoriteit wereldwijd op het gebied van audience measurement, data en analytics en geeft vorm aan de toekomst van de media. Zij meten het gedrag via alle kanalen en platformen om te ontdekken waar het publiek zich bevindt en waar het van houdt. Zo voorzien zij hun klanten van betrouwbare informatie die aanzet tot actie.

Meer informatie? Bezoek https://global.nielsen.com