Blijf op de hoogte van de belangrijkste insights uit de sector

Maak account

Selecting an agency

Martine Ballegeer en Chris Van Roey lichten toe op welke manier u een communicatiebureau kan selecteren en hoe u een pitch organiseert. Met hun bedrijf PitchPoint hebben ze de voorbije jaren ongeveer 200 pitches begeleid. Ze delen hun ruime ervaring in deze zeven sessies.

Deze videotraining is bedoeld voor professionals die verantwoordelijk zijn voor de selectie en het samenwerken met één of meerdere communicatiebureaus en die deze relatie optimaal willen opstarten of laten evolueren.

 1. 08:27

  Intro: before you start the pitch

 2. 08:21

  1. Needs analysis

 3. 07:51

  2. Longlist & shortlist

 4. 14:22

  3. The final choice

 5. 09:01

  4. Remuneration

 6. 06:37

  5. The contract

 7. 11:06

  6. After the pitch

 • CVR.jpg

  Chris Van RoeyPartner PitchPoint

  Chris Van Roey is oprichter en Partner bij PitchPoint. Hij was 13 jaar CEO van UBA. Voordien was hij 12 jaar Chief Communication Officer bij Mobistar (Orange) en 10 jaar Marketing Manager bij Apple Computer. Chris is ‘Master Marketeer’ en co-auteur van het boek ‘Adverteerder zkt. Reclamebureau’.

 • Martine Ballegeer 2.png

  Martine BallegeerPartner PitchPoint

  PitchPoint is gespecialiseerd in agentschapsselectie, agentschapsevaluatie en in het helpen van marketeers om hun agentschapsrelaties zo efficiënt en effectief mogelijk te organiseren. Martine werkt sinds meer dan 20 jaar in marketing en communicatie en leidt PitchPoint sinds meer dan 4 jaar. Ze begeleidde agentschapsselectie bij meer dan 40 grote en kleinere bedrijven in België waaronder Dexia, Telenet, Rabobank.be, Brouwerij Haacht, Universiteit Antwerpen, KBC, Toyota, Nationale Loterij ea. Martine is co-auteur van het boek 'Adverteerder zkt. reclamebureau' (publicatie september 2012).

logo_pitchpoint.jpg

In partnership with PitchPoint

PitchPoint begeleidt adverteerders bij het optimaliseren van hun relaties met hun bureaus: evaluatie en selectie, multi-agency management, operational modeling, bemiddeling etc..

Bekijk ook onze andere video trainingen

Naar het overzicht