Blijf op de hoogte van de belangrijkste insights uit de sector

Maak account

How can AI help to boost ad conversion?

Via deze video opleiding krijgt u inzicht over hoe AI kan bijdragen tot de optimalisering van uw reclamecampagnes en gebruikt kan worden voor conversie. U leert de behoefte aan AI in uw bedrijf in te schatten, hoe algoritmes werken, te bepalen welke gegevens u nodig hebt en de impact te meten.

 1. 01:37

  About this training

 2. 11:56

  1. What is AI and how does it relate to marketing and advertising?

 3. 09:24

  2. What goes wrong if you don't use AI?

 4. 09:21

  3. How AI boosts conversion?

 5. 07:51

  4. How does an AI algorithm for boosting conversion works ?

 6. 15:03

  5. How to evaluate the effectiveness of AI for conversion ?

 7. 08:56

  6. Which and how much data does AI need ?

 8. 06:19

  7. How to make sure AI will have real impact on conversion ?

 • Koen-Verstrepen.png

  Koen VerstrepenArtificial Intelligence Expert - CEO Froomle

  Als doctor en postdoctoraal onderzoeker aan de Universiteit Antwerpen, Departement Wiskunde-Informatica verrichte Koen Verstrepen wetenschappelijk onderzoek naar aanbevelingssystemen.

  Sinds zijn doctoraat ontwikkelt hij met de knapste koppen ter wereld artificiële intelligentie en machine learning om conversie te stimuleren. In nauwe samenwerking met wetenschappers van Netflix en Apple leerde hij dat artificiële intelligentie tot echte personalisatie kan leiden.

  Tijdens zijn wetenschappelijke onderzoek erkende hij de noodzaak om spitstechnologie van technologiereuzen zoals Netflix, Apple en Spotify voor iedereen toegankelijk te maken. Hij maakte er zijn missie van om bedrijven te helpen een betere gebruikerservaring te creëren door de juiste gebruiker de juiste content op het juiste moment aan te bevelen.

  In dat opzicht richtte Koen samen met Bart Goethals, ondervoorzitter van het Departement Wiskunde-Informatica aan de UA, Froomle op.

  Froomle is de toonaangevende aanbieder van artificiële intelligentie om de verkoop te stimuleren. Froomle steunt op self-learningtechnologie die bedrijven in staat stelt om elke gebruiker automatisch de juiste content aan te leveren, via het meest geschikte kanaal en in real time.

Bekijk ook onze andere video trainingen

Naar het overzicht