Op maat

Hebben meerdere collega’s behoefte aan een opleiding? UBA Academy kan Communication Master Classes organiseren in uw onderneming, op maat van uw specifieke behoeften. U bepaalt zelf het aantal deelnemers, tijdschema en locatie. De trainer spitst zich dan toe op uw situatie, op uw sector en op de vragen van uw medewerker.

U vindt de opleiding in marketing & communicatie niet die u zoekt? We kunnen u helpen de behoeften te omschrijven et de opleiding uit te werken (de lesgever, de werkwijze en de inhoud kiezen). Wij steunen u met de algemene organisatie (praktische bepalingen, uitnodiging, administratie) en zorgen voor de opvolging (evaluatie door de deelnemers).

Vraag uw incompany opleiding en onze tarieven aan via training@ubabelgium.be

Originele formules

UBA Academy biedt elke zomer verfrissende opleidingen aan. Als u lid bent van UBA, geniet u van voordelige voorwaarden.

Voorbeelden:

  • UBA Talent Boost Camp (2017): even stilstaan bij de nieuwe rollen van de hedendaagse marketer en inzoomen op 4 specifieke talenten: de trendwatcher, innovator, gelukzaaier en storyteller. Trainer Veerle De Vos geeft op haar eigen originele manier inspiratie en tools om in de verschillende rollen te kruipen.
  • UBA Pirate’s Marketing (2016): de spreker Cyril Jamelot zet u koers naar een creatieve en disruptieve marketingstrategie.