Blijf op de hoogte van de belangrijkste insights uit de sector

Maak account

Talent Boost Camp 2018

Workshop,

De nieuwe marketeer is een multitalent. Hebt u alles in huis om uw publiek tegemoet te komen?

Tijdens het Talent Boost Camp hebben we het over de 12 nieuwe rollen van de marketeer en ontwikkelt u in 4 interactieve workshops even veel talenten.

Programma

Trendwatcher

Hoe spot u trends en blijft u relevant voor uw doelgroep? Deze workshop leert u de beste trucs. U werkt de trends ook uit in een behoeften-analyse en een ‘change’ canvas. Het resultaat: een moderne merkstrategie om meteen mee aan de slag te gaan.

Innovator

Merken die een uniek product of een unieke dienst aanbieden zijn de helden van morgen. Met behulp van het blue ocean model gaat u innovatiever denken. 

Do-gooder

Meer dan ooit kiezen consumenten voor merken vanwege hun missie. Dove gaat voor meer zelfvertrouwen, Coke voor ‘happiness’. Ontdek wat uw maatschappelijke bijdrage is (of kan zijn) tijdens deze derde workshop.

Storyteller

Great stories happen to people who can tell them. Wat is uw kracht als verhalenverteller? Welke verhalen werken en welke niet? Aan de hand van talrijke praktijkvoorbeelden leert u uw verhaal vertellen in uw persoonlijke stijl en op een overtuigende manier. 

Trainer

Veerle De Vos, Faith in fools (NL)

Veerle haar focus ligt op talentontwikkeling van mensen en merken. Ze heeft meer dan 20 jaar ervaring als leidinggevende in marketing en communicatie en is leadership en NLP coach. Ze geeft strategische workshops in binnen- en buitenland, coacht leiders en wordt geroemd voor haar energieke en out of the box aanpak.

Praktische informatie

Wanneer?

Donderdag 12 en vrijdag 13 juli 2018

 • Onthaal om 9u
 • Start stipt om 9u30
 • Einde rond 18u

Voor wie?

 • Exclusief voor senior en middle management in communicatie en marketing
 • Maximum 20 deelnemers
 • De workshop wordt gegeven in de taal van de spreker: Nederlands
 • De deelnemers kunnen reageren in de taal van hun keuze

Waar? 

 • De Jachthoorn - Kontich
 • In een groene omgeving tussen Brussel en Antwerpen

 

Het is de 2e keer dat ik een opleiding volg bij Veerle via de UBA. Ze is steeds zeer inspirerend en ik heb een dosis kennis en inzichten opgedaan die ik kan gebruiken in mijn dagelijkse marketing communications job. Dankjewel. :) - Isabelle Regnard, Marketing Communications + Dealer Marketing, BMW Belux - Talent Boost Camp 2018

Eindelijk een interactieve en verrijkende opleiding dankzij een kwalitatieve en gediversifieerde inhoud, een goede dosis humor en een alomtegenwoordige coaching. Kristel Dodion, Content Coordinator, Rabobank.be - Talent Boost Camp 2018

Het Talent Boost Camp was voor mij een bijzonder fijne tweedaagse. Een perfecte mix tussen facts, voorbeelden én interactieve workshops, dit alles met ervaren marketers uit verschillende sectoren. Dankzij de DIY-aanpak, kan je concrete tips meenemen om onmiddellijk toe te passen binnen je professionele en persoonlijke doelstellingen. Een absolute aanrader! - Tatjana Raman, Media Expert, Welcome Media, a bpost company - Talent Boost Camp 2017

Het Talent Boost Camp was een zeer leerrijke en inspirerende ervaring. De cursus bevat een gedeelte theorie met actuele voorbeeldjes, maar bestaat vooral uit erg uitdagende en leuke workshops. Het zijn deze workshops die in verschillende teams gedaan worden, die mijn kijk op marketing en de markt in het algemeen verrijkt hebben. Ze hielpen me ook om mijn job beter in te vullen. Ik ben naar huis gegaan met nog meer zin om er opnieuw in te vliegen! Een aanrader! - Dave Froidcoeur - Head of Instore Marketing Hypermarkets (Carrefour Belgium) - Talent Boost Camp 2017

 • Advanced
 • Academy
 • Skills

Sorry, de inschrijvingsperiode is voorbij.

Voorwaarden en prijzen

UBA-leden: 600 € (excl. BTW).

Niet-leden: 1200 € (excl. BTW).

Betaling na ontvangst van de factuur en voor aanvang van de opleiding.

Gratis annuleren kan enkel schriftelijk (e-mail naar training@ubabelgium.be) tot 1 maand voor de workshop. Voor annulaties na die dag blijft het bedrag van uw deelname verschuldigd. 

De inschrijver kan zich laten vervangen door een collega.