Talent Boost Camp - Session 2

Workshop,

De nieuwe marketeer is een multitalent. Hebt u alles in huis om uw publiek tegemoet te komen?

Deze vervolgopleiding is voorbehouden voor de mensen die de eerste workshop gevolgd hebben.

Programma

Tijdens onze eerste Talent Boost Camp hebben we de 12 rollen van de marketeer ontdekt en ons verdiept in 4 nieuwe talenten. Via interactieve workshops leerden we hoe trends te spotten en de missie voor ons merk te ontdekken. We vonden nieuwe inzichten en brachten elkaar mooie, grappige en soms ook kwetsbare verhalen.

In de vervolgsessie staan we eerst stil bij wat we geleerd hebben en waar we tegenaan lopen. Daarna wordt er dieper ingegaan op 2 nieuwe talenten: strategist en coach.

Strategist

Hoe schrijft u een geïntegreerde merkstrategie? Tijdens deze workshop leert u hoe u een langetermijn merkverhaal schrijft, in lijn met het dna van uw bedrijf en met de universele consumentenbehoefte.
 U ontdekt het gat in de markt en bouwt een consistent en futureproof merkverhaal.

Coach

Hoe bouwt u een sterk team en motiveert u uw team om te groeien? U leert de basisvaardigheden van een coach en werkt aan uw eigen communicatiestijl, energie en focus. U leert hoe u verbinding maakt, hoe u moeilijke boodschappen brengt en hoe u omgaat met weerstand en conflicten.

Formule

Een combinatie van theorie, praktijkvoorbeelden en zelf veel oefenen. Net zoals vorige keer dus.

Trainer

Veerle De Vos, Faith in fools (NL)

Veerle haar focus ligt op talentontwikkeling van mensen en merken. Ze heeft meer dan 20 jaar ervaring als leidinggevende in marketing en communicatie en is leadership en NLP coach. Ze geeft strategische workshops in binnen- en buitenland, coacht leiders en wordt geroemd voor haar energieke en out of the box aanpak.

Praktische informatie

Wanneer?

Donderdag 2 en vrijdag 3 augustus 2018

 • Onthaal om 9u
 • Start stipt om 9u30
 • Einde rond 18u

Voor wie?

 • Exclusief voor senior en middle management in communicatie en marketing
 • Deze vervolgopleiding is voorbehouden voor de mensen die de eerste workshop gevolgd hebben. 
 • Maximum 20 deelnemers
 • De workshop wordt gegeven in de taal van de spreker: Nederlands
 • De deelnemers kunnen reageren in de taal van hun keuze

Waar? 

 • De Jachthoorn - Kontich
 • In een groene omgeving tussen Brussel en Antwerpen

Deze opleiding is een zuurstofbom, verrijkend en inspirerend. Veerle heeft de kracht om meer uit jezelf te halen. - Christel Demonie, Brand Manager, Brouwerij Haacht - Talent Boost Camp 2018

Na een succesvolle 1ste sessie was de toon gezet. Niet makkelijk om die ervaringen te evenaren tijdens een 2de summercamp. En toch is UBA daar samen met Veerle in geslaagd! Deze opleiding biedt een absolute meerwaarde voor marketeers. Er is voor elk wat wils, of je nu pragmatisch of eerder strategisch van nature bent. Fijn om te ondervinden hoe een groep met verschillende profielen en uiteenlopende ervaringen op zo'n korte tijd mooie resultaten kan boeken tijdens de workshops. Een aanrader voor iedereen bij wie marketing, maar ook persoonlijke ontwikkeling nauw aan het hart ligt. Tatjana Raman, Media Expert, bpost media - Talent Boost Camp 2018

Als je uitgeput naar huis gaat met een karrevracht vragen, en als je bijna ontploft omdat je denkt dat je de wereld wil gaan veranderen ... dan ben je ten eerste een dromer maar heb je ook een opleiding gehad waar je mee aan de slag kan. - Kevin Maes, Category Manager, Cartamundi - Talent Boost Camp 2018

 • Advanced
 • Academy
 • Skills

Sorry, de inschrijvingsperiode is voorbij.

Voorwaarden en prijzen

UBA-leden: 600 € (excl. BTW).

Niet-leden: 1200 € (excl. BTW).

Betaling na ontvangst van de factuur en voor aanvang van de opleiding.

Gratis annuleren kan enkel schriftelijk (e-mail naar training@ubabelgium.be) tot 1 maand voor de workshop. Voor annulaties na die dag blijft het bedrag van uw deelname verschuldigd. 

De inschrijver kan zich laten vervangen door een collega.