Leader Attitude (fr) - VERSCHOVEN NAAR 22/02

Master Class,

Hoe zorg ik dat alle deuren voor me opengaan?

Velen onder ons gaan er elke dag stevig tegenaan. En toch voelen weinigen zich echt voldaan over hoe ze hun tijd indelen en hoe ze hun prioriteiten, hun professionele loopbaan en hun privéleven beheren.
Wilt u in de toekomst nog beter voorbereid tot actie overgaan? Wilt u zichzelf uitdagingen leren stellen? Wilt u de sleur van excuses doorbreken en die elementen terugvinden die uw motivatie en winnaarsmentaliteit een boost geven?
Buitengewone persoonlijkheden gebruiken allemaal dezelfde strategie om succes te oogsten. Hoe hebben ze hun streven naar succes ingezet? Tot hoe ver zou u het persoonlijke advies van Oprah Winfrey, Steve Jobs of Richard Branson volgen? Leer hoe u zich voorbereidt op de actie. Ontdek de 5 sleutels tot succes die de Allergrootsten hanteren. Stel uzelf uitdagingen en bepaal maatstaven om nog meer succes te oogsten dan u ooit voor mogelijk had gehouden.

Deze interactieve workshop bevordert de dialoog en het uitwisselen van ervaringen. Communicatie binnen de groep wordt geapprecieerd omdat het de overdracht van kennis en praktijkervaringen in de hand werkt. Wanneer de grootte van de groep dit toelaat (beperkt aantal deelnemers) wordt dieper ingegaan op een geïndividualiseerde aanpak voor elke deelnemer.

Na het volgen van deze opleiding:

Kent u het antwoord op de volgende vragen:

  • Hoe een efficiënte houding vinden via acties met een grote inslag?
  • Hoe ambitieuze doelstellingen vastleggen en ook halen in een successtrategie?
  • Hoe de ondernemende strategieën van buitengewone persoonlijkheden gebruiken om mijn projecten te doen slagen?

Voor wie?

Een winnaarshouding is belangrijk voor een groot aantal profielen die hun positionering willen versterken, hun impact willen vergroten, en hun prestaties en kwaliteitsniveau willen opkrikken om nog meer succes te oogsten.

Niveau:

Beginner

Deze opleiding richt zich naar “beginners” met een elementaire kennis van het behandelde thema.
Hebt u al ervaring met het thema? Dan raden wij u aan deel te nemen aan de Expert Communities  (deelname is exclusief voorbehouden voor UBA-leden).

Taal:

De opleiding wordt gegeven in de moedertaal van de gastspreker, het Frans.
De deelnemers kunnen reageren in het Frans of in het Engels.

Gerelateerde opleiding:

Dit is een van mijn eerste opleidingen die ik in het Frans volgde en waar de tijd niet voorbij leek te kruipen. Fred stelt iedereen meteen op zijn gemak. Hij stelt de doelstellingen voor aan de hand van concrete voorbeelden met beroemde of minder beroemde figuren. Na afloop kon ik niet wachten om in actie te schieten! Warm aanbevolen! - Izabela, Lampiris - 26/04/2018

Enorm geïnspireerd en met een zeer positief gevoel naar buiten gekomen! Follow your dreams and become the hero of our own life! - Liesbet, gedreven Category Manager, Vivabox - 30/04/2015

  • Beginner
  • Skills

Voorwaarden en prijzen

UBA-leden: deelname is inbegrepen in het UBA-lidmaatschap. Maximaal 2 inschrijvingen per onderneming.

Niet-leden: 375 € (excl. BTW). Betaling na ontvangst van de factuur en voor aanvang van de opleiding.