Blijf op de hoogte van de belangrijkste insights uit de sector

Maak account

Selling Ideas (fr)

Master Class,

Hoe laat ik mij door grote sprekers inspireren om mijn projecten nog beter te verkopen?

"Selling Ideas like Richard Branson or Steve Jobs"

Steve Jobs (Apple), Richard Branson (Virgin) of successchrijver Paulo Coelho … Bepaalde tijdgenoten hebben hun plaats veroverd in de geschiedenis, in de zakenwereld of in onze hart. Hoe stelden ze zich mentaal op en hoe gedroegen ze zich om tot zo’n succesvolle ondernemers uit te groeien? Welke lessen kunnen we trekken uit de weg die ze hebben afgelegd? Hoe kunnen we ons door hen laten inspireren om zelf een winnaarshouding te ontwikkelen?

U wordt gevraagd om een project te presenteren, een idee voor te stellen of een dossier te verdedigen. U moet een voordracht houden voor uw team, collega’s of oversten. Wanneer u voor een kleine groep staat, moet u blijk geven van kennis en zelfvertrouwen. Overtuigen is iets wat u kan leren.

Doorbreek het mysterie en ontdek wat deze Helden gemeen hebben, wat betreft hun persoonlijke eigenschappen of de weg die ze hebben afgelegd. Ontdek hoe u zich kunt laten inspireren in uw eigen professionele omgeving door die elementen te integreren in uw persoonlijke houding. Leer anderen te overtuigen om uw ideeën van de grond te krijgen, zowel in als buiten het bedrijf.

Deze interactieve workshop bevordert de dialoog en het uitwisselen van ervaringen. Communicatie binnen de groep wordt geapprecieerd omdat het de overdracht van kennis en praktijkervaringen in de hand werkt. Wanneer de grootte van de groep dit toelaat (beperkt aantal deelnemers) wordt er dieper ingegaan op de individuele situatie van elke deelnemer.

Na het volgen van deze opleiding:

Kent u het antwoord op de volgende vragen:

  • Hoe anderen makkelijker overtuigen van mijn ideeën en mijn projecten doeltreffender voorstellen?
  • Hoe argumenteren, dieper op iets ingaan en indruk maken?
  • Hoe de aandacht vasthouden zoals Steve Jobs? Hoe spreken zoals Richard Branson?
  • Hoe emoties overbrengen zoals Oprah Winfrey?

Voor wie?

Een winnaarshouding is belangrijk voor zijn wie zijn impact wil vergroten, en zijn prestaties en kwaliteitsniveau wil opkrikken om nog meer succes te oogsten.

Niveau:

Beginner 

Deze opleiding richt zich naar “beginners” met een elementaire kennis van het behandelde thema.
Hebt u al ervaring met het thema? Dan raden wij u aan deel te nemen aan de Expert Communities  (deelname is exclusief voorbehouden voor UBA-leden).

Taal:

De opleiding wordt gegeven in de moedertaal van de spreker, het Frans.
De deelnemers kunnen reageren in het Frans of in het Engels.

Gerelateerde opleiding:

De opleiding is heel verrijkend en werkt heel inspirerend, ze staat bol van de concrete voorbeelden. Bedankt Fred om je kennis, ervaringen en menselijke kant te delen. Tot binnenkort! - Hélène Esser, Brand Manager, Unilever - 14/06/2017

Een van de beste opleidingen waaraan ik mocht deelnemen bij UBA :) Bedankt meneer Colantonio! - Loïc Van Langendijck, Digital Marketing Specialist, Basic-Fit Belgium - 23/09/2016

Het seminarie 'Selling Ideas' was indrukwekkend, inspirerend en gestructureerd. Ik ben heel tevreden over deze eerste opleiding en over de keuze van de lesgever. Vooral de ontvangst, de begeleiding en de opvolging waren ongelofelijk! - Gaëlle ABRIGHACH, PR-verantwoordelijke, IHECS ALUMNI - 17/09/2015

Een opleiding die van groot nut kan zijn voor iedereen die intern of extern een presentatie moet geven, voor een groot publiek of in beperkte kring. De lesgever gaf ons tips die we eenvoudig kunnen toepassen. Een heel nuttige namiddag! - Fabienne Thierens, Brandcare sales director, SBS Belgium - 07/05/2015

  • Beginner
  • Skills

Sorry, de inschrijvingsperiode is voorbij.

Voorwaarden en prijzen

UBA-leden: deelname is inbegrepen in het UBA-lidmaatschap. Maximaal 2 inschrijvingen per onderneming.

Niet-leden: 375 € (excl. BTW). Betaling na ontvangst van de factuur en voor aanvang van de opleiding.