Social Selling (nl/fr)

Master Class,

Sprekers

 1. Benny Van Calster

  Benny Van Calster

  Partner, Minds&More

  Benny heeft ruim 20 jaar ervaring en expertise opgebouwd als manager in sales, marketing, branding en communicatie, met een focus op B2B, dienstverlening, ICT en technologie.

  Als Marketing & Business Development Director voor EMEA bij Xircom (divisie Intel) was hij nauw betrokken bij het portfoliobeheer en de ontwikkeling van de producten voor de Europese markt, customer & channel marketing en alle domeinen van marketingcommunicatie. Toen Xircom onderdeel werd van Intel, werd hij Benelux Manager of Retail and Market Development.

  Daarna ging hij aan de slag bij Taxipost als Head of Marketing, waar hij het project leidde rond de integratie van pakjes binnen De Post. Benny vervulde ook een aantal interims als product marketing manager voor Europa, Sales & Marketing manager...

 2. Gaëlle Helsmoortel

  Gaëlle Helsmoortel

  Partner, Minds&More

  Gaëlle heeft ruim 15 jaar ervaring in marketing en business development met een grondige kennis op het gebied van product- en portfoliomanagement, brand development en P&L management.

  Als digital marketing addict weet ze perfect hoe digitale strategieën kunnen leiden tot succes voor uw onderneming. Ze kan op zowel strategisch als operationeel niveau werken.

  Gäelle is een uitstekende projectmanager met uitmuntende communicatievaardigheden. Ze is een heel nieuwsgierige, gepassioneerde en dynamische professional die zich vlot kan uitdrukken in het Frans, Nederlands en Engels. Haar sectorkennis heeft betrekking op B2C- (Retail) en B2B-organisaties.

Inschrijven
 • Beginner
 • Omnichannel & Sales

U kunt zich nog inschrijven. Komt u ook?

Ja, ik wil me inschrijven

Voorwaarden en prijzen

Ticket Prijs
SMA-leden Gratis

UBA-leden: deelname is inbegrepen in het UBA-lidmaatschap. Maximaal 2 inschrijvingen per onderneming.

SMA-leden: deelname is inbegrepen in het SMA-lidmaatschap. Maximaal 3 inschrijvingen per deelnemer per jaar.

Niet-leden: 375 € (excl. BTW). Betaling na ontvangst van de factuur en voor aanvang van de opleiding.