Blijf op de hoogte van de belangrijkste insights uit de sector

Maak account

Media Management (nl/fr)

Master Class,

Bureaus, regies, mediabureaus... wie doet wat en hoe efficiënt samenwerken?

"A very good training, explaining the added value & roles of all concerned parties in a communication process (advertisers, media agency, creative agency, sales house)."

Topics:

  • De verschillen tussen een creatief agentschap, een mediaregie en een media-agentschap worden duidelijk gemaakt aan de hand van concrete voorbeelden. We vertrekken van eenzelfde briefing en illustreren hoe de verschillende partijen hier een antwoord op kunnen geven. We leren welke informatie elk van de partijen nodig heeft om een geschikt antwoord te geven.
  • Onder leiding van een moderator wordt er samen gedebatteerd over de regels om van de samenwerking met uw partners een succes te maken.

Voor wie?

Communicatieverantwoordelijken, marketeers en brand managers die nog weinig ervaring hebben op het gebied van samenwerken met een media-agentschap.

Niveau:

Beginner

Deze opleiding richt zich naar “beginners” met een elementaire kennis van het behandelde thema.
Hebt u al ervaring met het thema? Dan raden wij u aan deel te nemen aan de Expert Communities  (deelname is exclusief voorbehouden voor UBA-leden).

Taal:

De opleiding wordt gegeven in de taal van de spreker (Gino B.) en de gespreksleider (Denis M.): Nederlands & Frans.
De deelnemers kunnen reageren in de taal van hun keuze.

Ik vind wel dat de juiste mensen de opleiding geven, ze hebben veel ervaring en ze vertellen er graag over, dat is ook fijn! Het zijn experten in hun vak en dat hoor je. Gino maar ook Denis geven ook bepaalde waarden mee, zoals respect en vertrouwen die belangrijk zijn als je met vele partijen samenwerkt (Media, crea en regie en adverteerder!) en dat is belangrijk want je hebt dan ook zin om met hen samen te werken. - Muriel, Key Account Manager, Bpost - 25/02/2016

Inschrijven
  • Paid Media
  • Beginner
  • Agency Management
  • Cross Media

Meld u aan of maak een account om te kunnen inschrijven

Registreer

Voorwaarden en prijzen

UBA-leden: deelname is inbegrepen in het UBA-lidmaatschap. 

Niet-leden: 375 € (excl. BTW). Betaling na ontvangst van de factuur.