Blijf op de hoogte van de belangrijkste insights uit de sector

Maak account

Digital Opportunity (fr)

Master Class,

Wat zijn de opportuniteiten en grenzen van de digitale markt? Basisbegrippen

De democratisering en vereenvoudiging van technologieën scheppen nieuwe opportuniteiten in overvloed. Beide bewegingen worden geconvergeerd om zo een honderdvoud aan communicatiemogelijkheden te creëren.

We reizen enkele uren naar de toekomst om te kijken wat de nieuwe trends zullen zijn en te beslissen welke wegen we het best bewandelen en welke we het best links laten liggen. Toegevoegde realiteit, location-based services, interactieve digitale televisie, web 2.0., mobiele marketing, permission marketing, participative & interactive marketing; het zijn stuk voor stuk nieuwe begrippen. Sommige zeggen ons al iets meer dan andere, maar allemaal zijn het technieken die de weg naar de communicatie van de toekomst vrij maken en ons een inkijk geven in nieuwe mogelijkheden om nieuwe, rijker gevulde relaties met onze klanten op te bouwen.

In de sessie worden verschillende voorbeelden aangehaald; niet alleen uit België, maar ook uit het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, de Verenigde Staten en meer mature markten zoals Azië.

De bedoeling van deze training is om u een overzicht te geven van de nieuwe communicatiekanalen (zowel de opkomende als de meer mature vormen). U leert hoe u die nieuwe kanalen op korte, middellange en lange termijn kunt inpassen in het marketing- en communicatiebeleid van uw bedrijf. We helpen u een beter inzicht te verwerven in de gevolgen van deze opportuniteiten voor zowel uw klanten als uw bedrijf.

Na het volgen van deze opleiding:

  • hebt u een beter en duidelijker inzicht in wat deze opportuniteiten voorstellen
  • hebt u een dieper inzicht in de voor- en nadelen, maar ook in de beperkingen van dit soort benaderingen voor de klant

Voor wie?

Brand & product managers, woordvoerders, sales en/of marketing managers. En iedereen die ergens betrokken is bij uw communicatie.

Niveau:

Beginner

Deze opleiding richt zich naar “beginners” met een elementaire kennis van het behandelde thema.
Hebt u al ervaring met het thema? Dan raden wij u aan deel te nemen aan de Expert Communities  (deelname is exclusief voorbehouden voor UBA-leden).

Taal:

De opleiding wordt gegeven in de taal van de spreker: Frans.
De deelnemers kunnen reageren in de taal van hun keuze.

Inhoudelijk helder, goed opgebouwd en vooral heel erg leerzaam. Doordat de digitale media voortdurend in perspectief worden geplaatst met betrekking tot de dagelijkse activiteiten van adverteerders en agentschappen is deze opleiding zoveel makkelijker verteerbaar. - Patrick Mathot, General Manager, D'Ieteren Sport - 04/06/2015

Inschrijven
  • Paid Media
  • Beginner
  • Digital

Meld u aan of maak een account om te kunnen inschrijven

Registreer

Voorwaarden en prijzen

UBA-leden: deelname is inbegrepen in het UBA-lidmaatschap. 

Niet-leden: 375 € (excl. BTW). Betaling na ontvangst van de factuur.