Blijf op de hoogte van de belangrijkste insights uit de sector

Maak account

GEANNULEERD: SMA Digital Transformation in Sales & Retail (nl)

Sprekers

 1. Bert Hendrickx

  Bert Hendrickx

  docent omnichannel retail, Tree Company/ UCLL

  Bert (31) is een digital enthusiast die wordt getriggerd door de digitale mogelijkheden voor media, retail en maatschappij. Nadat hij bij online dataverzamelaar iVOX (2010) de waarde van digitale data leerde kennen, deed hij ervaring en kennis op bij marktonderzoeksbureau GfK. Daar richtte hij in 2013 de Belgische afdeling voor digital market intelligence op. Hij begeleidde verschillende retail- en mediaklanten met en doorheen hun digitale projecten. In 2015 versterkte hij het wereldwijde GfK-team.

  Sinds 2018 brengt hij met Tree company de digitalisering ook tot bij overheden en organisaties om maatschappelijk engagement en burgerparticipatie te innoveren ('GovTech' en 'CivicTech'). Tree company is onder andere bekend van de verkiezingsapplicaties van de VRT en Het Nieuwsblad (Stemtest, Stemcheck) en van digitale projecten die gebaseerd zijn op openbare data zoals 'Ze werken voor jou' en 'Je Gemeente Telt'.

  Bert was in verschillende omgevingen werkzaam, maar altijd waren digitale mogelijkheden de rode draad. Hij besloot zijn ervaringen academisch te onderbouwen, wat hem een Vlerick-certificaat voor digitale transformatie (2018) opleverde. Tot slot is Bert als docent omnichannel retail verbonden aan de UCLL.

 • VIP

Sorry, deze bijeenkomst is geannuleerd.

Voorwaarden en prijzen

SMA-leden: deelname is inbegrepen in het SMA-lidmaatschap. Maximaal 3 inschrijvingen per deelnemer per jaar.

Niet-leden: 375 € (excl. BTW). Betaling na ontvangst van de factuur.