Blijf op de hoogte van de belangrijkste insights uit de sector

Maak account

Webinar: Digital Choices (eng)

Deze training wordt online gegeven. Schrijf u in om deel te nemen, u ontvangt een bevestigingsmail met verdere instructies.

Hoe kan ik mijn business digital proof maken? 

Digital Transformation isn’t really about technology. It’s about choices.

“Alle sectoren zullen geïmpacteerd worden door de digitale revolutie. De keuze is: omarmen of defensief reageren. In het laatste geval verliest u vroeg of laat.” - Alexander De Croo, voormalig minister van Digitale Agenda.

Als marketeers worden we voortdurend geconfronteerd met “digitale” uitdagingen. Maar hoe kunnen we deze digitale uitdagingen in ons voordeel gebruiken? Digitale technologieën hebben de manier waarop we werken, ons informeren en consumeren veranderd. Klant en consumenten zijn bovendien veeleisender dan ooit. De wijzigingen in het gedrag van klanten, werknemers en de markten dwingen ondernemingen om zichzelf aan te passen. Digitale transformaties gebeuren in elke markt en in elke sector. En in de plaats van ze te ondergaan, kan u ook zelf actie ondernemen om meer klantgericht, efficiënt en innovatief te zijn. U hoeft enkel te begrijpen welke krachten uw sector beïnvloeden en wat de rol van diverse technologieën hierin is. 

Na het volgen van deze opleiding:

Of u nu beter wilt beantwoorden aan de marktrealiteit van vandaag, processen wilt verbeteren of nieuwe markten aanboren dankzij de essentie van digitale transformatie; deze masterclass biedt u een overzicht én een aantal praktische tips en tools waar u mee aan de slag kunt. U krijgt een beter zicht en een roadmap hoe om te gaan met (uw) digitale transformatie:

  • Waar wil ik naar toe?
  • Wat heb ik daar voor nodig?

Voor wie?

Deze workshop is bedoeld voor iedereen die nu of in de toekomst invloeden voelt van de digitale economie en zich daarop wilt voorbereiden... 

Niveau:

Beginner
Voor deze workshop is een goede business sense vereist, maar geen technische en/of digitale ervaring.

Taal:

De opleiding wordt gegeven in het Nederlands.
De slides zijn in het Engels.
De deelnemers kunnen reageren in de taal van hun keuze.

Programma

  • Strategy & Branding
  • webinar

Sorry, de inschrijvingsperiode is voorbij.

Voorwaarden en prijzen

Deze webinar is exclusief voor UBA-leden, deelname is inbegrepen in het UBA-lidmaatschap.