Blijf op de hoogte van de belangrijkste insights uit de sector

Maak account

Online Master Class: Sponsorship Impact (eng)

Deze training wordt online gegeven. Schrijf u in om deel te nemen, u ontvangt een bevestigingsmail met verdere instructies.

Hoe laat u uw sponsorprogramma's maximaal renderen?

In deze wereld van gefragmenteerde media, clutter en social messaging, is sponsoring een van de efficiëntste manieren geworden om een merk bekend te maken en de waarden ervan te onderstrepen. Toch volstaat een logo op een spandoek of voetbalshirtje niet meer om een merk in het bewustzijn in te prenten. Intelligent selection, content development, creativiteit en strategische activering zijn een must geworden voor wie een meetbare return on investment wenst.

Om er zeker van te zijn dat sponsoring ook daadwerkelijk opbrengt, heeft UBA vier stappen geïdentificeerd die bij om het even welk sponsorproject terugkeren: strategie, selectie, activatie en evaluatie.
Aan het begin van de sessie definiëren we eerst wat wij onder sponsoring verstaan, zodat u duidelijk weet wat u ervan kunt verwachten. We zullen u ook uitnodigen om uw vragen te stellen zodat we die tijdens de sessie kunnen beantwoorden.

Wat kan u verwachten van deze sessie?

Sponsoring wordt vaak niet als een cruciale marketingdiscipline gezien, maar eerder als een extraatje. Sponsoring is soms een emotioneel gegeven, maar door het vanuit een meer wetenschappelijke hoek te bekijken, helpt die opleiding uw sponsorprogramma’s beter te selecteren, te beheren en te evalueren.

Voor wie?

Dit programma is bedoeld voor intermediate en advanced sponsorship professionals: marketing managers, sponsorship managers, brand managers, communicatiemanagers.

Niveau:

Beginner

Deze opleiding richt zich naar “beginners" met een elementaire kennis van het behandelde thema.
Hebt u al ervaring met het thema? Dan raden wij u aan deel te nemen aan de Expert Communities (deelname is exclusief voorbehouden voor UBA-leden).

Taal:

De opleiding wordt gegeven in de taal van de spreker: Engels.
De deelnemers kunnen reageren in de taal van hun keuze.

Ook interessant:

Raadpleeg onze publicatie: Praktische UBA gids voor een betere doeltreffendheid van sponsoringacties

Relevante opleiding over het belang van brand activation om onze sponsoring van de grond te krijgen en synergieën op te waarderen. - Max de Biolley, Sponsoring, Events & Field coordinator, ING België - 06/12/2016

Programma

Inschrijven
  • Beginner
  • Sponsoring & Events
  • Sponsoring
  • online master class

Meld u aan of maak een account om te kunnen inschrijven

Registreer

Voorwaarden en prijzen

UBA-leden: deelname is inbegrepen in het UBA-lidmaatschap. 

Niet-leden: 280 € (excl. BTW). Betaling na ontvangst van de factuur.