Blijf op de hoogte van de belangrijkste insights uit de sector

Maak account

Online Master Class: Growth Hacking: from Zero to One (fr)

new.pngHow to apply growth hacking to established businesses? Een proefondervindelijke en datagedreven aanpak om uw groei een boost te geven.

Marketing is een zeer complex gegeven geworden. Het aantal kanalen en formats mag dan vermenigvuldigd zijn, de technieken zelf zijn beperkt in tijd en aantal. De klant is het beu steeds met dezelfde reclame om de oren geslagen te worden. Er is nood aan nieuwe technieken, een nieuwe benadering die steunt op wetenschappelijk onderzoek en gegevens.

De marketeer heeft zich gespecialiseerd, hij heeft zich de technieken eigen gemaakt, hij werkt met andere diensten samen om intelligente systemen in gebruik te nemen die alles in zich hebben om tot betere bedrijfsresultaten te leiden. Hij moet nieuwe ideeën testen en waarderen om zijn tijd niet te verspillen aan zaken die zonder resultaat blijven. 

De werkwijze is grondig veranderd, de oude aanpak werkt niet meer... We nemen niet langer beslissingen op basis van een jaarplan dat vertrekt van ons buikgevoel maar wel van concrete gegevens. De impact daarvan kunnen we pas meten wanneer het budget is besteed. 

De keuzes die we maken, zijn creatief EN rationeel van aard, tactisch EN strategisch. Ze hebben als doel onze ROI en naambekendheid te vergroten. De sector evolueert razendsnel en de technieken die we moeten aanleren moeten allesomvattend zijn. Ze moeten ons vertellen of we goed bezig zijn en ons de garantie geven dat de gemaakte investeringen opbrengen. 

Laten we dat nieuwe tijdperk hand in hand betreden. Een tijdperk dat gebaseerd is op data, op metingen, op resultaat. Dat de stempel zal dragen van 'resultaatgerichte' of 'experiment-based' marketing (proefondervindelijke marketing).

In deze opleiding rond Growth Hacking leert u de weldaden van experimenteren kennen, het AAARRR-framework, de mindset en talrijke trucs en voorbeelden. De volledige opleiding is georganiseerd rond het AAARRR-framework (en het growth marketing canvas).

We zullen concrete cases analyseren met aandacht voor de hefbomen, instrumenten en media die vandaag van belang zijn, vanuit het oogpunt van de 'Growth Hacker' die resultaten najaagt en zich meester wil maken van de omgeving waarin hij evolueert. Deze opleiding geeft u inzicht in de principes van growth hacking en leert u de technieken ervan toe te passen op eender welke onderneming.

Verder krijgt u toegang tot een schat aan content en templates om uw prestaties te boosten.

Leerdoelen

 • U zult begrijpen hoe de AAARRR-funnel werkt.
 • U leert alle marketinghefbomen kennen die we vandaag gebruiken om de ROI van onze campagnes te verbeteren.
 • U leert de belangrijkste instrumenten op de markt kennen die voorzien in uw behoeften inzake visualisatie, tracking of automatisatie.
 • U leert de belangrijkste KPI's op uw duimpje kennen en ermee te werken.
 • U maakt zich resultaatgerichte tactieken eigen en leert de eerste stappen kennen om uw doelstellingen te realiseren.
 • U krijgt een techniek onder de knie om uw reclame-uitgaven te verminderen of betere resultaten te behalen met hetzelfde budget.

Voor wie? 

Chief Marketing Officer, Chief Communication Officer, AdOps / Head of Advertising, Marketing Manager, Experten (SEA, Social Media Ads, …).

Iedereen die in contact komt met een reclamebureau of de interne marketingteams en iedereen die wil bijdragen aan de groei van het bedrijf door op een resultaatgerichte manier te werken.

Niveau

Beginner, 

Taal

De opleiding wordt gegeven het Frans en Engels, de slides zijn in het Engels.
De deelnemers kunnen reageren in de taal van hun keuze.

Inschrijven
 • Online Master Class
 • B2C
 • B2B
 • Marketing Technology
 • Beginner

Meld u aan of maak een account om te kunnen inschrijven

Registreer

Voorwaarden en prijzen

 • UBA-lid | merk: deelname is inbegrepen in het UBA-lidmaatschap. 
 • UBA-lid | expertisepartner: € 140 (excl. BTW). Betaling na ontvangst van de factuur.
 • Standaard: € 280 (excl. BTW). Betaling na ontvangst van de factuur.

Deze training wordt online via Zoom gegeven. Schrijf u in om deel te nemen, u ontvangt verdere instructies per mail.